Micutul David are mainile si picioarele paralizate

Imagine

Povestea mea

 Eu sunt David Gabriel iar asta e povestea mea …

        De foarte mulţi ani mama nu mai spera că va mai avea vreodată copii, dar eu m-am gândit să-i fac o surpriză. Am 10 săptămâni şi ea încă nu ştie. Abia aştept să o cunosc !
Sunt în burtica ei de 28 de săptămâni, mă simt bine şi ocrotit dar tare nedumerit sunt când ceva mă smulge de acolo iar eu nu sunt pregătit. Aş vrea să ţip dar nu pot să respir până când o doamnă doctor mă ajută şi reuşesc să scot un sunet dar încă nu pot respira. Iau şi o notă, nota 6; nu este o notă mare dar eu sunt mare, am 1300 gr.
Mama e tare fericită dar eu nu ştiu dacă voi supravieţui primei nopţi. Plămânii mei nu sunt destul de dezvoltaţi nici măcar pentru a primi oxigenul ce intră prin tubul ăsta mare din guriţa mea.
        E dimineaţă ! Am reuşit dar îmi este înţepat tot corpul, tubul mă deranjează şi mama nu e lângă mine. Nu e tocmai aşa cum mi-am imaginat că va fi, iar când am cunoscut-o pe mama , plangea, dar nu de fericire. La scurt timp m-am şi botezat, de atunci mă cheamă David Gabriel.
        Zilele trec … multe perfuzii, transfuzii până când o hemoragie cerebrală o face din nou pe mama sa plângă, dar eu voi lupta în continuare. După două săptămâni mama îmi intinde un deget şi eu îl prind în manuţă şi n-aş mai vrea să-i dau drumu’. În următoarea săptămână inima mea începe să cedeze, fac stopuri cardio-respiratorii dar doctorii îmi sunt alături iar mama se roagă pentru mine la bisericuţa din curtea maternităţii. Doctorii i-au zis că au facut tot ce-au putut şi numai Dumnezeu mă mai poate ajuta. El m-a ajutat şi de data asta iar starea mea a început să se stabilizeze. Inima mea n-a încetat să bată.
        A trecut o luna şi jumatate … e o zi mare, nu voi mai fi intubat iar tubul va fi înlocuit cu o măscuţă. E mult mai bine aşa ! La câteva zile mama mă ia în braţe pentru prima oară. Sunt fericit ! Stau nemişcat şi n-aş mai vrea să mă mai dezlipesc de pieptul ei. Parea că totul va reveni la normal, ba mai mult, il cunosc şi pe tata . Ii aud vocea şi mă străduiesc să deschid ochii şi să privesc în direcţia lui. Tata îmi vede pentru prima oară ochii negri şi mari. E copleşit de emoţie. În curând îmi verifică ochişorii şi d-nul dr. oftamolog să vadă dacă vederea mea este în regulă dar n-a putut sa ne dea nici o veste bună. Făcusem retinopatie şi îmi pierdeam vederea într-un ritm alert. Era necesară o operaţie urgentă dar bronhodisplazia pulmonară cu care am ramas în urma oxigenării îndelungate facea ca operaţia să fie mai dificilă. Când doctorul i-a zis mamei că există riscul să mă piardă ar fi preferat să rămân orb, dar la insistenţele tatălui meu, am fost operat şi totul a decurs destul de bine.
        După 3 luni, părinţii mă iau acasa, îmi cunosc fratele, sunt alintat şi răsfăţat deşi durerile sunt încă mari din cauza herniei inghinale pe care o am. Credeam că vor mai fi două operaţii şi nimic rău nu avea să se mai întâmple, că voi fi fericit în sânul familiei mele, însă n-au trecut nici 4 luni şi ajung din nou în spital cu pneumonie.
        Cumplite au fost acele zile dar mai cumplit de-atât a fost când datorită unor crize pe care le faceam s-a descoperit că sufăr de o boala necruţătoare – encefalopatie hipoxic ischemica, paralizie cerebrală ( tetrapareza spastica). Acum înteleg de ce nu-mi pot folosi mâinile şi picioarele ca un bebeluş normal, de ce nu pot ţine o jucărie în mână, de ce nu pot să fac nimic din ce ar trebui să fac la vârsta mea. Deşi am 9 luni, am fost evaluat la o vârsta mai mica de 3 luni.
        În sfârşit, epuizaţi de drumuri lungi, după 2 luni de spitalizare şi patru spitale, fără bani pentru şedinţe de kinetoterapie ci doar de-un bilet de tren, ne întoarcem acasă. Descumpanită şi cu ochii înlăcrimaţi, mama mă ţine în braţe dar nu mă priveşte. Îi caut privirea şi ea îmi zâmbeşte ca sa nu ma îngrijoreze dar eu ştiu că de fapt plânge. Ce vom face de-acum încolo?
        O oază de speranţă se întrevede printr-un tratament de recuperare la o clinică din Ucraina care trebuie început de la o vârstă cât mai fragedă, însă costurile sunt cu mult peste posibilităţile financiare ale parinţilor mei. Dacă la început timpul se scurgea în favoarea mea şi cu fiecare zi ce trecea şansele să supravieţuiesc erau tot mai mari, acum timpul s-a întors împotriva mea şi cu fiecare zi care trece se scurg şi şansele mele de a putea merge vreodată.
        Aşa m-am gandit să scriu povestea mea în speranţa că o va citi destui oameni cu inima bună ce mi-ar putea acorda o şansă să nu mă întreb niciodată de ce sunt diferit de ceilalţi copii, de ce nu mă pot juca, de ce nu pot să-mi îmbrăţisez mama …
        Vă mulţumesc că mi-aţi citit povestea , vă mulţumesc din suflet pentru ajutorul vostru !
Cu drag,

David- Gabriel


http://www.mediafire.com/?2l3nnkmdmz3

Va rugam sa sustineti cu acest banner pe site-ul dvs campania pentru David.Va multumim!

Banner created with MyBannerMaker.com
 <img style=”visibility:hidden;width:0px;height:0px;” border=0 width=0 height=0 src=”http://c.gigcount.com/wildfire/IMP/CXNID=2000002.0NXC/bT*xJmx*PTEzMDczMDExMDcyOTYmcHQ9MTMwNzMwMTEyMjkwNiZwPTU3MzE4MiZkPSZnPTEmbz1kYzMzMWJhMDU*NmY*MDVkYTNl/MjJlYWU1MGJmYTk1OSZvZj*w.gif&#8221; /><a href=”http://www.mybannermaker.com”><img src=”http://i.imgur.com/i8fAI.jpg&#8221; alt=”Banner created with MyBannerMaker.com”></a>

Donatii prin PayPal

 

 

    „Mami, azi vreau să facem amândoi primii mei paşi!!!” 

Mă uit la el, aşa, ca şi cum m-aş uita prima dată. Zâmbesc! Zâmbesc larg şi frumos, mi se deschid ochii a senin şi mirare şi îmi spun: „Ce copil frumos!!!”. Şi este. Este un copil frumos. Şi cuminte. Şi binecuvântat cu o familie care îl iubeşte, care luptă pentru el şi care îl doreşte bine şi sănătos. Dar o familie apăsată de durere, tristeţi, neputinţe. O familie care l-ar vrea alergând fericit, bătând mingea,…

Veţi întreba: „Atunci, care este problema?”. Problema este: Tetrapareza Spastică

Cunosc  multe mame, mame care devin super oameni alături de copiii lor pentru care tresar în orice secundă…când aceştia respiră prea uşor, prea agitat, când plâng, când scâncesc, când sar din somn din cauza spasmelor care cu timpul devin din ce în ce mai grele…, tresar mereu. Chiar şi în somnul lor când visează că puii lor plâng. Sunt mame pe care oamenii au tendinţa să le trateze cu superficialitate. Le văd copiii îngrijiţi, plimbaţi în cărucioare, pe ele zâmbind, pe ei fericiţi şi astfel…restul se trece cu vederea de foarte multe ori.

Copiii aceia, copilul acesta nu este aşa! Oamenii dacă nu văd asta, nu vor să ştie!

Este greu… este greu, dar adevărul este că acei copiii suferă de chinuri îngrozitoare, nu se pot mişca, depind mereu de cineva, merg mereu la tratamente în ace şi perfuzii, au mereu parte de masaje şi terapii chinuitoare pentru ca muşchii lor să nu se atrofieze!

Este greu, dar adevărul este că dacă nu înţelegem ce li se întâmplă şi dacă nu acceptăm acest adevăr cât mai repede, acei copii, vor deveni stigmaţi într-o lume închisă, într-o lume a durerii, a singurătăţii, a uitării, a nimănui…într-un final, când nimeni nu va mai fi lângă ei.

Copiii aceştia pot să îşi salveze viaţa, sănătatea şi copilăria! Mai au încă şanse! Şansa lor suntem noi…cei din lumea autistă, cărora ne este teamă să îi vedem, să îi ascultăm, să le zâmbim, să îi ajutăm.

Fiecare copil merită şansa să poată merge, să poată să stea în funduleţ, să rostogolească o minge, să alerge. Chiar şi copiii cu tetrapareze spastice merită şansa de a fi copii! Ei, care au stat ani de zile doar pe spate sau ridicaţi în funduleţ de părinţi, sprijiniţi, ei care au rostogolit mingea doar cu privirea de atâtea şi atâtea ori, ei ştiu cel mai mult ce înseamnă să îţi doreşti să faci PRIMII PAŞI!

David Gabriel a împlinit 1 an. Un an în care mama a fost îngerul lui păzitor. Un an în care tata a privit neputincios şi trist la ei. Un an în care el a fost îngerul păzitor şi al lui David şi al mamei acestuia. Un an în care a privit lumea doar de pe spate, din braţele mamei sau din cărucior. Un an chinuit şi plâns. Dar este un băiat puternic şi luptător, Un băiat frumos şi iubitor. Un băieţel care primeşte toată dragostea celor din jur radiind. De ea depinde. Ea îl ţine în viaţă, îi dă putere, îl încarcă. El ştie că atâta vreme cât oamenii aceia, familia lui îl iubesc, el va exista frumos şi va încerca să dea toată iubirea lui înapoi înmiit!

David cred că v-ar povesti multe. De fapt o fac ochii lui. Cred că dacă ar putea, v-ar spune că cel mai mult şi-ar dori să îi zâmbească lui mami, să îi întindă mâna şi să spună:

„Mami, azi vreau să facem amândoi primii mei paşi!!!”   ( Sandrina- Ramona Ilie)

557070_444003002306486_2099257326_n548901_444003165639803_975304326_n524291_444004075639712_574421534_n


M
ultumim, Cosmin Agache!

 

Multumim d-lui Mihai Nesu pentru sprijinul acordat, un om minunat caruia ii dorim tot binele din lume.

Multumim  grupului de masteranzi din Iasi, care au organizat evenimentul caritabil „Gala Demonstrativa Full Contact” pentru David:

Bondar Alexandra, Miron Camelia,Bulai Roxana,Carausu Mihaela Catalina,Mihaes Georgiana-Simona,Iosub Petronela,Particut Alina,Panainte Lucia-Elena,Acatrinei Laura,Andreea Vrabie,Pricop Lia-Mihaela, Fedeles Adina,Pastramagiu Cristina,Hatmanu Innes Stefana, Valicu Ionut Sorin si Roman Bogdan.

Multumim tuturor sportivilor care au luptat pentru David si nu in ultimul rand   multumim d-lui Iulian Canaf si d-lui Ionut Iftimoaie

137 responses

 1. ioana

  Ajutati-l pentru ca acest copil merita sa aiba o viata normala.

  iunie 5, 2011 la 8:01 am

  • irimescugabriel

   Ioana iti multumim ca ne sustii.Sanatate!

   iunie 7, 2011 la 2:30 pm

   • GEORGIANA

    DUMNEZEU ESTE MARE SI VA AVEA GRIJA SI DE PRINTISORUL VOSTRU SA SE FACA BINE ..VA LAS ADRESA MEA DE YAHOO VREAU SA VB CU DUMNEAVOASTRA DACA SE POATE MULTUMESC ZUBER_WOMEN@YAHOO.COM

    noiembrie 17, 2011 la 2:53 pm

   • m

    doamne doamne sa te ajute ingeras mic scump si frumos

    februarie 2, 2012 la 12:55 am

  • ok,cum poate fi ajutat acest ingeras?existaun numar de telefon prin care se pot trimite sms-uri sau?te rog spunemi si mie.M-as bucura daca as putea cumva sa ajut si eu.Daniel

   ianuarie 24, 2013 la 11:03 pm

 2. cosmin

  fiti tari oameni buni.nu pierdeti speranta nici o clipa.va urez mult noroc si sa dea dumnezeu sa strangeti banii cat mai repede.gabi o sa vorbim saptamana asta sa vad si eu cu ce te pot ajuta

  iunie 6, 2011 la 8:39 pm

  • irimescugabriel

   Multumim Cosmin pentru incurajarile si sprijinul tau. Dumnezeu sa-ti ajute si tie!

   iunie 7, 2011 la 2:25 pm

 3. florin

  florin si colegi lui din batalionului 2 calugareni bucuresti sunt alaturi de david.ne rugam la dumnezeu sa se faca bine.david sa te faci bine sa ii arati parintilor ca esti un luptator la fel ca noi care suntem cam la 3600 de km de romania in afganistan.iti tinem pumni.si cand ma intorc acasa sa te scot la o plimbare in parc sa.multa sanatate si sa aveti grija de voi.pt toti oameni care citesc aceasta poveste va rog din suflet sa il ajutati l-am cunoscut este un baietel tare dragut si merita tot ajutorul nostru.

  iunie 8, 2011 la 1:42 pm

  • irimescugabriel

   Multumesc Florin , tie si colegilor tai pentru ca ne sunteti alaturi . Ne rugam si noi sa va intoarceti acasa sanatosi .Aveti grija de voi!!! Multa sanatate tuturor soldatilor din Afghanistan.

   iunie 10, 2011 la 3:03 pm

 4. ANNA

  nu-ti pierde speranta…….david merita sa se bucure de copilarie asa cum ne-am bucurat noi……..haideti sa ne unim fortele pt a oferi lui david bucuria copilariei…….

  iunie 9, 2011 la 10:06 am

  • irimescugabriel

   Multumim ANNA . Ne-a emotionat foarte tare mesajul tau

   iunie 10, 2011 la 2:39 pm

 5. luminita

  va anteleg perfect si eu am o fetita de 2 ani si 7 luni si anca nu mergr nici ea e nascuta prematur noi sanyem an italia mace fetita terapie de 6 ori pe saptamana si o ora de anot ,va rog din suflet datine si nou mai multe detalii de acceasta clinica noi nu stim nimic si noi santem din jud.botosani nu stim daca la varsta asta ni–o primeste cat costa –.an speranta ca –mi veti spune noi va dorim multa sanatate si sa de-a dumnezeu putere de a merge anainte.doamne ajuta

  iunie 14, 2011 la 3:30 pm

  • irimescugabriel

   Doamna Luminita, ne cerem scuze ca nu v-am raspuns pana acum pentru ca am fost cu baietelul la spital pentru o interventie chirurgicala. Imi pare rau pentru fetita dvs , va intelegem perfect intrucat trecem prin acelasi necaz ca si dvs. Puteti sa mergeti cu fetita la aceasta clinica si va recomandam sa mergeti cat mai repede posibil . Daca incepeti pana in 3 ani e foarte bine , dupa 3 ani recuperarea e mult mai dificila dar nu e imposibil. Dumnezeu o sa va ajute . Noi cunoastem un caz in care o fetita si-a revenit la 16 ani. ..tarziu dar totusi a reusit sa-si castige independenta. Mai multe informatii le gasiti pe acest site: http://ro.reha.lviv.ua/ . In cazul in care mai aveti intrebari va raspundem cu mare drag. Sanatate multa fetitei!!!

   iunie 17, 2011 la 8:39 am

 6. Adrian

  Dumnezeu o sa se indure de voi si de baietelul vostru.Multa sanatate si fiti tari .
  Adrian Beristeanu

  iunie 23, 2011 la 2:54 pm

  • irimescugabriel

   Multumim Adi, sanatate multa si tie si intregii familii.

   iunie 25, 2011 la 4:03 pm

  • simona

   ma numesc SIMONA sunt mama si eu de un baietel in varsta de 9 ani..imi pare nespus de rau pt ce vi se intampla,sa va gasiti forta interioara de a merge inainte,as vrea si eu sa va ajut cu ce pot.o sa va las nr meu de italia daca puteti sa imi dati un sms sa va trimit niste bani,3288799738.curaj si multa sanatate.

   noiembrie 20, 2012 la 11:33 pm

 7. cosmin

  dumnezeu sa fie cu voi si sa va ocroteasa pruncu sanatate foarte multa

  iulie 24, 2011 la 11:12 pm

  • irimescugabriel

   Multumim Cosmin, Dumnezeu sa te aiba in paza si pe tine.Sanatate!

   iulie 26, 2011 la 9:05 am

 8. ioana raluca

  Buna dimineata.am descoperit de site citit anuntul din evenimentul.nu vreau sa imi imaginez decat ca totul va fi bine si am sa va rog sa ne scrieti sa ne tineti la curent cu imbunatatirile in starea de sanatate a lui David!!! Eu categoric voi misca un deget si nu voi ramane indiferenta caci am si eu un bebe strumf stiu ce inseamna sa iti doresti atat de mult un copil…..saptamana asta imi trimit numaidecat sotul la bancpost pentru o depunere cat pot eu …dar sa participe mai multi putin cate putin……..e uns cump un dragalas un umflatel…..imi vine sa-l pap de scump ce e…oricine merita o sanasa la viata….mai ales ca el lupta si se agata de viata…cu atat mai mult trebuie insistat caci optimismul lui il ajuta sa progreseze….Doamne ajutadin tot sufletul si toata inima mea!!!!

  iulie 25, 2011 la 6:10 am

  • irimescugabriel

   D-na Ioana Raluca , va multumim pentru mesajele frumoase pe care, simt ca ni le-ati scris cu sinceritate si din tot sufletul si pentru donatia pe care urmeaza sa o faceti. Va doresc multa sanatate bebelusului si intregii familii. Vreau sa va mai spun ca lista donatorilor o vom transforma in acatiste pe care le vom da la manastiri si biserici pentru ca Dumnezeu sa le dea sanatate, asa ca va rog sa ne scrieti daca vreti si prenumele bebelusului sa ne putem ruga si pentru el. Dumnezeu sa va ocroteasca !…iar noi , va imbratisam cu drag.

   iulie 26, 2011 la 9:06 am

 9. Buna!
  Am donat pe contul in lei si eu azi. Nu e o suma mare, dar sper sa ajute. Dumnezeu sa va binecuvanteze!

  august 10, 2011 la 2:56 pm

 10. GABRIELA

  LA MULTI ANI DAVID , ASTAZI IMPLINESTI UN ANISOR SPERAM K AL 2 ANISOR O SAI ALERGI DUPA PE MAMI SI TATI TAU SI FACI OBRAZNICII , MULTA SANTATE ITI DORESC SI SA TE FACI BINE MAI REPEDE .SI ALDE MAMI TAU SA FIE MULT MAI PUTERNICI DECAT AU FOST PANA ACUM ,SI SA LUPTE PT TINE K ESTI O FRUMUSTE DE COPIL, UN INGERSA,

  august 19, 2011 la 9:23 pm

  • irimescugabriel

   Multumim Gabriela

   august 20, 2011 la 8:08 am

 11. Mihaela Pintilei

  m-a impresionat foarte mult povestea lui David. Si noi avem un „luptator” David, care a implinit 3 ani la sfarsitul lunii iulie si o fetita de aproape 8 ani. Putinul cu care v-am putut ajuta acum speram sa va fie de folos, dar rugaciunile pentru sanatatea puiului vostru si pentru voi vor fi mai multe si avem nadejdea ca Bunul Dumnezeu va va da biruinta. Asteptam vesti despre cum a decurs prima serie de sedinte si cum se simte David. Domnul sa va ajute in continuare si sa va dea multa credinta, putere si rabdare!!!

  august 31, 2011 la 11:58 am

  • irimescugabriel

   Multumim Mihaela. Sanatate multa copiilor si intregii familii si Dumnezeu sa va ocroteasca!

   septembrie 21, 2011 la 10:41 am

 12. Mariana

  O mica contributie. Povestea dvs m-a atins enorm de mult.
  Va urez in continuare mult curaj.

  octombrie 19, 2011 la 3:04 pm

  • irimescugabriel

   Va multumim frumos! Dumnezeu sa va ajute!

   octombrie 20, 2011 la 8:32 pm

 13. daniel

  Dumnezeu sa ti ajute David!Suntem alaturi de tine!

  octombrie 23, 2011 la 7:24 pm

  • irimescugabriel

   Multumim Daniel, Dumnezeu sa-ti ajute si tie!

   noiembrie 10, 2011 la 9:15 pm

 14. Am facut o donatie. Multa sanatate si Dumnezeu sa fie cu David si cu voi, parintii lui.

  noiembrie 10, 2011 la 10:19 am

  • irimescugabriel

   Multumim din toata inima pentru donatia facuta.Va doresc sanatate multa!

   noiembrie 10, 2011 la 9:16 pm

 15. m-a impresionat si pe mn povestea voastra,as vrea si eu sa fc o donatie dar nu stiu cum si unde sa fac imi puteti da un cont sau ceva,am si eu o fetita si nu stiu ce as fc dak i s-r intampla ceva rau,nici nu vr sa ma gandesc.va doresc multa sanatate si putere de la dumnezeu sa luptati in continuare

  noiembrie 10, 2011 la 12:44 pm

  • am gasit contul si adresa dvs,momentan nu sunt in tara dar pe 6 dec ma intorc si o sa tr si eu o donatie dar o sa trimit baini la adresa,as vrea sa stiu daca inca mai locuiti acolo.multa sanatate

   noiembrie 10, 2011 la 12:54 pm

   • irimescugabriel

    Da, adresa la care puteti trimite donatia este str. Virnav nr 36 sc. B ap 1 loc. Botosani cod postal 710163 Multumim frumos si Dumnezeu sa va ocroteasca odorasul si nimic rau sa nu i se intample niciodata.Va imbratisam cu drag!

    noiembrie 10, 2011 la 9:19 pm

 16. AaA

  Doamne ajuta …in rugaciunile mele o sa il pomenesc si pe David,Dumnezeu sa va dea putere sa mergeti mai departe …orice poate fi in locul dvs!

  noiembrie 10, 2011 la 8:09 pm

  • irimescugabriel

   Multumim din toata inima pentru ca va rugati pentru David. Poate Dumnezeu ne va auzi rugaciunile atunci cand mai multi oameni se roaga si David se va face bine.

   noiembrie 10, 2011 la 9:21 pm

 17. cel mai greu in viata e cand copilul iti e bolnav….nu doresti nimanui sa simta ce simti tu…numai o raceala daca are baielul meu si vad ca se chinuie sa respire,mi se rupe sufletul…nici nu imi pot imagina cata durere e in sufletul vostru.
  sa va dea Dumnezeu toata puterea si dragostea Lui sa puteti trece peste toate necazurile,sa va vedeti copilasul pe picioarele lui…sa va tina uniti si puternici.
  ii doresc lui david tot ce e mai bun in lume,multa sanatate si ingerii sa il vegheze.

  noiembrie 10, 2011 la 9:05 pm

 18. irimescugabriel

  Intr-adevar nimic nu poate fi mai dureros decat sa-ti vezi copilul suferind si sper ca intr-o buna zi acest cosmar care pare fara de sfarsit se va termina. Ma bucur ca macar a scapat de acele dureri chinuitoare cu care lupta in fiecare zi si noapte.Acum e mult mai bine, durerile datorita eruptiei dintilor e o joaca pentru el si nici macar nu poate sa-si aline durerea cu vreun colacel pentru dentitie din moment ce nu-si poate folosi mainile si suporta asa ,pare sa fi capatat o rezistenta la durere. Multumim frumos pentru urari .Sanatate!

  noiembrie 10, 2011 la 9:54 pm

 19. Silviu

  Dumnezeu sa-l ajute pe David sa aiba parte de accesi copilarie ca si mine. Pacat ca numai in asemea cazuri realizam ca sanatatea e cel mai important lucru. Dumnezeu sa va ajute!!!

  noiembrie 11, 2011 la 12:05 am

  • irimescugabriel

   Dumnezeu sa-ti ajute si tie si sa-ti dea sanatate!Multumim frumos!

   noiembrie 11, 2011 la 7:23 pm

 20. CRISTINA

  Buna,unde se poate face donatie???

  noiembrie 11, 2011 la 4:57 pm

  • irimescugabriel

   Daca doriti sa faceti o donatie pentru copilasul nostru o puteti face in conturile :
   Cont lei: RO86BPOS07207878987RON01
   Cont euro: RO21BPOS07207878987EUR01 deschise la Bancpost pe numele tatalui Irimescu Gabriel Florin sau puteti dona prin PayPal accesand pagina ” Doneaza PayPal” unde veti gasi un link pe care faceti un click si restul e usor. Multumim frumos. Sanatate multa si numai bine!

   noiembrie 11, 2011 la 7:36 pm

 21. ramona

  Nu am cuvinte e cel mai dureros lucru in aceasta viata sa iti vezi copilul bolnav si sa nu ai bani sa il vindeci ,am trecut si noi printr-un caz asemanator dar nu am reusit sa-l ducem la capat,dar trebuie incercat pana la sfarsit sa luptati pentru copilasi vostri oricat de greu o sa va fie drumul pe care trebuie sa il faceti .Eu va doresc din toata inima mea multa forta sa nu va da-ti batuti niciodata si sa va sustineti unul pe celalat si fie ca toate dorintele voastre sa fie ascultate de DUMNEZEU,si lui DAVID ii urez toata sanatatea din lume si sa se faca bine.DUMNEZEU SA VA AJUTE .

  noiembrie 13, 2011 la 3:34 pm

  • irimescugabriel

   Imi pare tare rau ca ati trecut prin asa ceva. Imi pare rau…
   Dumnezeu sa va ajute si pe dvs. Multumim din suflet!

   noiembrie 13, 2011 la 8:57 pm

 22. Dani Dacila

  Doamne ajuta!

  noiembrie 15, 2011 la 7:36 pm

  • irimescugabriel

   Multumim pentru donatia pe care ati facut-o pentru David.Dumnezeu sa va ajute si pe dvs.!

   noiembrie 15, 2011 la 10:29 pm

 23. Valentina

  Imi pare rau ca David trebuie sa treaca prin asa ceva! este groaznic ca un copil sa indure asa ceva…inca mai sunt oameni cu inima care ajuta, din pacate foarte putini…avem si noi o persoana cu dizabilitati in familie (in urma unui accident anul trecut) si nu am reusit sa adunam banii necesari recuperarii in Germania! stiu ca este foarte greu, dar nu va lasati, luptati! am ajutat si noi cat am putut…sa-i dea Dumnezeu multa putere sa lupte lui David! abia astept sa aud vestile bune :))

  noiembrie 16, 2011 la 3:08 pm

  • irimescugabriel

   Da, este foarte greu dar incet si cu incredere in Dumnezeu poate vom reusi. Imi pare rau sa aud despre acel accident.Multe lucruri rele se mai intampla in lumea asta.Va multumim din suflet pentru gestul dvs . Va doresc din toata inima mea sanatate cat mai multa! Va imbratisez cu caldura.

   noiembrie 17, 2011 la 3:55 pm

 24. Manea Nicoleta

  Buna , acum am citit povestea lui David , ma voi ruga la Dumnezeu sa il ajute sa se faca bine, am si eu un baietel si stiu ce inseaman un copil , voi face o donatie insa pe langa acest lucru vreau sa mai ajut intr-un fel la strangerea banilor de curand am inceput sa fac accesorii handmade si promit ca o sa confectionez o brosa speciala pt David iar totii banutii stransi din vazarea acestor brose vor fi depusi in cont, poate multi spun ca nu au bani suficienti pt o donatie , iar pt o donatie mica nu vor sa se duca la banca insa poate prin acest mod voi reusi sa stang ceva cat de putin.Aceasta idee am preluat-o de la un alt caz (reporterita cancan 25 ani bolnava de cancer) colegii au confectionat bratari pt a strange bani.Sanatate multa lui David si voua multa putere pt a putea merge mai departe prin aceasta grea incercare a vietii.

  noiembrie 20, 2011 la 11:04 pm

  • irimescugabriel

   Multumim din toata inima pentru acest gest al dvs.si pentru donatie.Va dorim toata sanatatea din lume ! Imi cer scuze pentru raspunsul atat de scurt si intarziat insa nu prea avem timp in Ucraina si nici nu sunt mai multe calculatoare asa ca trebuie sa stam la rand pentru fiecare mesaj scris.Va voi scrie mai multe la intoarcere.Multumim inca o data.

   ________________________________

   noiembrie 26, 2011 la 10:41 am

 25. gabriela

  nadia cum merge totul ,, e bine David,, se vad ceva schimbari, asteptam vesti bune,Dumnezeu va ajute.

  noiembrie 24, 2011 la 12:37 pm

  • irimescugabriel

   Buna, Gabriela! Astazi  a 6-a zi de cand suntem aici , David a reusit sa-si scoata mainile de sub el cand sta pe burta, ne-am bucurat cu totii inclusiv doctorita lui care-l ingrijeste aici. Ea spune ca la sfarsitul cursului va reusi sa se tarasca. Sper din tot sufletul sa fie asa…

   ________________________________

   noiembrie 26, 2011 la 10:34 am

 26. gabriela

  iuhuuuuuuuuuuu,, ce veste bunaa,, Doamne Doamne este cu el acoloooo, e un pas maree,ma bucur enorm de multt pt voi, da asa o sa fie o sa se tatasca sigurrr, va pupp si DOAMNE AJUTAL PE MICUTUL DAVID, asteptam numai vesti bune,:*:*:*:*:*:*:*:

  noiembrie 26, 2011 la 10:42 am

 27. claudya

  buna. am 20 de ani nu am copii dar am o nepotica pe care o am zilnic alaturi de mine si nici nu am cuvinte sa spun cat de mult o iubesc e un dar de la d`zeu pt parinti ei si pt mn. ii multumesc la d`zeu ca a feritò de rele.. iar cat despre ingerasu tau de baietel sper ca d`zeu sa se indure de el sa il faca bine sa va puteti bucura si voi de el si pt el.. succes in continuare si doamne doamne sa va ajute..

  noiembrie 28, 2011 la 12:40 am

  • irimescugabriel

   Multumim frumos pentru ca ne-ati scris si sa va traiasca nepotica , sa-i dea sanatate si sa va bucurati de ea in continuare fara nici cea mai mica problema.David va imbratiseaza!

   ________________________________

   noiembrie 29, 2011 la 10:04 am

 28. ajuta-l pe David

  sa va ajute Dumnezeu si David sa creasca mare si sa se faca bine, sa nu mai treaca prin atatea chinuri ,nu cred ca e ceva mai greu in viata decat sa-ti vezi copilul bolnav si eu am o fetita care a fost bolnava la 7luni si nici nu vreau sa ma gandesc prin ce clipe de groaza am trecut dar multumesc Lui Dumnezeu ca acum e bine are 7ani si e sanatoasa si doresc tuturor parintilor sa se bucure de copiii lor ca asta e cel mai important lucru pentru un parinte sa-si vada copilul sanatos

  ianuarie 27, 2012 la 2:12 pm

  • irimescugabriel

   Bine ca a trecut acea perioada grea si Dumnezeu sa va apere fetita in continuare.Sanatate multa!Multumim ca ne-ati scris.

   ianuarie 27, 2012 la 3:51 pm

 29. otilia

  daca as avea posibilitate financiara mi-as da toata averea pentru asa ingeras,dar din pacate nu pot ajuta la vindecarea lui doar rugandu-ma la Dumnezeu pentru sanatatea lui!:(

  ianuarie 28, 2012 la 10:35 am

  • irimescugabriel

   Multumim mult ca va rugati pentru David si va dorim si noi multa sanatate!

   ianuarie 28, 2012 la 2:13 pm

 30. IOANA

  IMI PARE RAU PT ACEST BAIATEL SCUMP SI FRUMOS.DIN PACATE SI EU AM O FETITA DE 7 ANI,AFECTATA DE SINDROME DI WEST CU TETRAPAREZA SPASTICA DISTONICA.NU UMBLA ,NU VB. SI ARE PROBLEME CU MANCAREA.SINGURU LUCRU CARE IL UREZ PARINTILOR SA NU-SI PIARDA SPERANTA,SA SE ROAGE LA DUNEZEU CAT MAI MULT.LOCUIM IN ITALIA SI VREAU SA ZIC CA AICI DR. NU NE DADEAU SANSE BUNE PT FETITZA CHIAR DIN PRIMELE ZILE DE LA NASTERE.S-A NASCUT MOARTA LA 7 LUNI SI10 ZILE.A FOST RESUSCITATA SI TRIMISA LA UN ALT SPITAL,DUPA CARE A 2 ZI A FACUT CONVULSI SI A INTRAT IN MOARTE CLINICA TIMP DE 16 ZILE.PANA LA 5 LUNI NU ZAMBEA ,NU ZICEA NIMIC PANA CAND I-AU APARUT CRIZE EPILEPTICE CARE STERGEAU MEMORIA,FORTA FIZICA SI MULTE ALTELE.TERAPIA SE CONTINUA SI IN ZIAUA DE AZI,O FACEM SI ACASA DAR SIGUR NU IN HALUL IN CARE E PUS BAETELUL VOSTRU.DIN PACATE STATUL ROMAN NU ACORDA MARE ATENTIE ACESTOR CAZURI DE DIZABILITATE GRAVA.EU CA MAMA NU VA INDIC SA PUNETI COPILUL IN PICIOARE,PANA NU I FACETI O RADIOGRAFIE LA SOLDURI,CA NU APOI SA AIBA RISCUL DE SUBLUXATIEOSEO FEMURALA,STIU LUCRUL ASTA PT CA SI FATA MEA A FACUTO.SI INCA CEVA PARALIZIA CEREBRALA NU SE POATE TRATA DEFINITIV,VA RAMANE,DIN PACATE E FOARTE GRAVA PT CA POATE PROVOCA MULTE PROBLEME DE SANATATE.AS SCRIE MAI MULTE,DAR NUMAI DUMNEZEU STIE PRIN CATE AM TRECUT PANA ACUM SI PRIN CATE VOI TRECE DE ACUM INAINTE.VA DORESC MULT NOROC SI MULTA FORTA SA VA DEA DUMNEZEU CA SA NU VA PIERDETI SANSELE.

  ianuarie 28, 2012 la 12:59 pm

  • irimescugabriel

   Povestea dvs. este atat de trista si imi pare rau c-ati trecut printr-un asemenea cosmar. Si David a fost resuscitat la nastere apoi se asteptau sa moara pana dimineata dar uite ca n-a fost asa. Daca Dumnezeu le da zile, nimic nu-i impiedica pe acesti micuti sa traiasca insa chinul lor este cea mai mare durere a unei mame ,din fericire, zambetul lor de mai tarziu  sterg aceste amintiri groaznice.Multumim lui Dumnezeu ca David traieste pentru n-as fi putut trece peste o pierdere asa mare.  Multumim frumos ca ne-ati scris!Sanatate multa!

   ianuarie 28, 2012 la 2:52 pm

 31. ELENA TOMOZEI

  Draga doamna,

  Va rog sa ma contactati pe email elena_digitech@yahoo.com.

  Multa sanatate va doresc!

  ianuarie 28, 2012 la 3:39 pm

 32. Aura Samoila

  Nu gasesc cuvintele necesare sa va incurajez. Am citit povestea lui micutul David cu lacrimi in ochi , punandu-ma in locul vostru. Am un baietel de 2 ani , care sa trebuit sa fie resuscitat la nastere. Am simtit o durere atat de mare …ca nu stiu cum sa o descriu.Sa desvoltat foarte bine, acum e un copil normal… David nu stie sa vorbeasca dar ochisorii lui „NE CER AJUTORUL” , impreuna il putem ajuta. Cu credinta in Dumnezeu ve-ti reusi ! Sunte-ti un model de parinti! Si eu am sa contribui cu o donatie!

  ianuarie 28, 2012 la 9:13 pm

  • irimescugabriel

   Multumim mult de tot ca sunteti alaturi de copilasul nostru si sa dea Dumnezeu sa aveti parte numai de bucurii alaturi de baietelul dvs. caruia ii dorim sanatate multa din toata inima.Sa stiti ca aveti dreptate , acesta este modul lui David de a comunica cu noi si tot ce vreau sa stiu ii citesc in privire si imi rupe sufletul cand imi cere ajutor  in timpul terapiilor si eu nu pot sa fac nimic si cand vede ca nu-l ajut isi lasa privirea in pamant parca resemnat si sufera in legea lui. Intr-un fel abia astept sesiunea urmatoare doar pentru a mai inregistra un progres dar sunt tare mahnita cand stiu cat va suferi si ce durere ma va sfasia vazandu-l acolo legat de spaliere sau legat in cine stie ce mod. Multumim frumos pentru tot. Sanatate!

   ________________________________

   ianuarie 28, 2012 la 9:30 pm

 33. Dutu Theodora

  Buna seara..am dat si eu din intamplare peste acest caz al micutului David..tot ce pot sa spun e sa aveti incredere in Dumnezeu si sunt sigura ca acest micut ingeras isi va reveni..va rog sa nu uitati sa fiti optimista.si sa aveti incredere ..am citit povestea dumneavoastra cu lacrimi in ochi ..nu am copii ..am doar 18 ani ,in schimb am un frate mai mic la care tin foarte mult si mi`as da si viata pentru el .imi plac foarte mult copiii iar cand ii vad pe acesti micuti bolnavi care trec prin dureri ingrozitoare la o varsta atat de frageda mi se rupe sufletul..dar Dumnezeu este acolo sus .si nu uita de acesti micuti ..Dumnezeu sa va ajute in continuare,sa`l ocroteasca pe micutul David si familia dumneavoastra..Dumnezeu e in toti !

  ianuarie 28, 2012 la 11:40 pm

  • irimescugabriel

   Foarte frumos si adevarat ce ne-ai scris , Dumnezeu ii iubeste pe toti si ii ajuta , fie ca e vorba de fratiorul tau fie ca e vorba de David sau de altii. Mi-a placut cum ai spus ca ” Dumnezeu este in toti” pentru ca si eu cred la fel. Te pupam si iti dorim atat tie cat si fratiorului tau numai bine si multa sanatate!

   ________________________________

   ianuarie 29, 2012 la 12:09 am

   • dumitru .maria madalina

    am ramas fara cuvinte mi-au dat lacrimile fara se vreau pofeste asta chiar este inpresionanta am si eu un var la fel ca david dar el dupa 2 ani de zile si-a refenit

    noiembrie 28, 2012 la 10:31 pm

    • dumitru .maria madalina

     NU VA PIERDETI SPERANTA NIKI ODATA DAVID INCET INCET O SA ITI REVINA

     noiembrie 28, 2012 la 10:37 pm

     • dumitru .maria madalina

      TE IUBIM DAVID

      noiembrie 28, 2012 la 10:38 pm

 34. Dutu Theodora

  Multumesc mult si multa multa multa multa sanatate!

  ianuarie 29, 2012 la 12:27 am

 35. Sper sa se faca bine..

  ianuarie 30, 2012 la 2:13 pm

 36. ioana

  Am ramas fara cuvinte. Doar lacrimi, se scurg doar lacrimi! Apoi m-am dus si mi-am imbratisat copii, i-am sarutat,i-am strans puternic la piept si i-am inundat in lacrimi. Baietelul meu are 1 an si are trasaturi comune cu David. Sunt amandoi ingerasi scumpi, pufosi si delicati. Un copil e o minune pe pamant. Stau si ma gandesc la voi, parintii lui. De cata putere aveti nevoie, de cata forta, de cata iubire, de cata speranta , de cata credinta, de cata luciditate, de cata inteleptiune….Se spune ca Dumnezeu nu-ti da mai mult decat poti duce! Probabil ca a vazut in voi iubirea, credinta si caldura de care are nevoie David. Cu toate aceste sunt forte mahnita caci nu inteleg de ce sunt lasati copilasii sa sufere atat!!!! Sunt atat de mici, de inocenti , de puri , de fara pacat, de fara vina…Sunt devastata de imaginile pe care le-am vazut!!! Ma voi ruga pentru el si pentru voi si voi pune pomelnice la manastiri. Va rog, ca in putinul timp liber sa cititi si voi acatiste si rugaciuni caci ajuta.Nu uitati si de cel al Sf. Nectarie. Si va rog, atat cat puteti sa va bucurati de baietelul vostru cel mare, caci si el are nevoie de mami si tati. Sunteti niste parinti minunati, tineri si frumosi. Va imbratisez cu drag. Sa va dea Dumnezeu multa, multa,multa sanatate, forta si sa nu uitati ca sunteti o familie si doar impreuna veti reusi!!! Am sa-l ajut pe David si financiar zilele acestea si de cate ori voi putea.

  Doamne, te rog asculta-le rugaciunile!!!

  Povestea voastra ar trebui sa o vada fiecare om potent financiar din tara asta si nu numai…poate asa ar deschide mai usor buzunarul…

  ianuarie 31, 2012 la 12:09 am

 37. Scutca Silvia

  Saracul copilas…Eu am 16 ani si am o fetita de 9 luni…Dupa videoclipurile si povestea asta ii multumesc lui Dumnezeu ca fetita mea e sanatoasa chiar daca stiu ca m’am grabit…Dar a fost sa fie…Cat poate sa fie de chinuit…Sper sa se termine calvarul pentru el cat mai repede si sa se faca bine….Dumnezeu e sus!Este pacat deoarece este o scumpete de copil,un frumos.:*

  ianuarie 31, 2012 la 12:55 am

 38. Scutca Silvia

  Eu sincer plang de jumate de ora…Si e deja a 3 a oara cand ma uit la filmulete…

  ianuarie 31, 2012 la 12:58 am

  • irimescugabriel

   :(( Imi pare rau!

   ianuarie 31, 2012 la 10:45 am

 39. nadia stoica

  Imi pare rau pt ce vi se intampla.sunt mama si am avut probl si eu cu baietelul.dar am scapat cu bine. Sunt sigura ca si cu voi va fi la fel. Dumnezeu poate intarzia ,dar nu uita niciodata. Va doresc toata sanatatea din lume si sa va bucurati toata viata de cei 2 printisori.

  ianuarie 31, 2012 la 12:45 pm

  • irimescugabriel

   Multumim frumos si sanatate multa baietelului dvs.

   ianuarie 31, 2012 la 7:36 pm

 40. Buna seara ! Imi pare rau sa aud povestea voastra , am si eu o fetita si stiu ce inseamna dragostea de mama fata de copilul ei , daca va pot ajuta cu ceva eu sunt aici , ma gandeam sa gasim niste medici buni in Italia, sa auzim si parerea lor. Daca vreti eu incep sa fac cercetari aici. Va imbratisez cu drag si sper sa va pot ajuta !

  ianuarie 31, 2012 la 8:37 pm

  • irimescugabriel

   Multumim tare mult. Deja am gasit o alta clinica buna in Slovacia  unde ne dorim tare mult sa-l ducem pentru ca terapiile de acolo le-ar completa pe cele din Ucraina si invers. Am gasit multe locuri unde as putea sa-l duc numai bani de-ar fi dar va multumesc din toata inima pentru intentia dvs.Sanatate multa fetitei dvs.!

   februarie 1, 2012 la 12:48 am

 41. Simona Stancu

  Am citit si am vazut filmuletul,primul ca la al doilea nu mai pot sa ma uit de lacrimi, e destul de dureros,am plans fara sa vreau ,sunt mama si sentimentele pentru astfel de povesti dureroase te doboara, numai cand il vezi cat de frumos este si cat de puternic e te gandesti si speri ca are o sansa,o sansa la viata normala.Dumnezeu sa va ajute!

  ianuarie 31, 2012 la 8:59 pm

  • irimescugabriel

   :(((   Sanatate multa!

   februarie 1, 2012 la 1:03 am

 42. Multa sansa si sanatate ii doresc micutului David! Am postat un banner, care sper in suflet sa ajute! Dumnezeu sa va aiba in paza sa!
  http://loreleimihalcea.wordpress.com/

  februarie 1, 2012 la 6:24 pm

  • irimescugabriel

   Multumim frumos.Sigur ca ne va ajuta. Multa sanatate!

   februarie 1, 2012 la 8:49 pm

   • Astazi am facut o donatie prin internetbanking, sper sa ajunga banii (pe formularul electronic trebuia sa trec CNP si adresa; le-am lasat necompletate, dar, avand in vedere ca am trecut contul IBAN si numele titularului, ma gandesc ca ar trebui sa ajunga banii. Nu stiu daca imi puteti confirma (Violeta Mihalcea).
    SANATATE, DAVID, PUIULE, SA TE FACI BINE, SA CRESTI MARE SI SANATOS!

    P.S. Stiu ce inseamna dragostea si grija de mama (am si eu 2 copii pe care-i cresc singura). SA VA AJUTE DUMNEZEU SA VA VEDETI VISUL IMPLINIT!

    februarie 2, 2012 la 12:49 am

    • irimescugabriel

     Va multumim mult si va voi anunta imediat ce aflu.Va doresc multa sanatate copilasilor dvs.si va admir foarte mult, sunteti o mama puternica.Va pupam!

     februarie 2, 2012 la 4:27 pm

 43. cris

  Buna ziua..mi-au dat lacrimile cand am vazut pozele, pentru ca stiu prin ce treceti.Si eu trec prin asta cu fiica mea, de doi ani de zile si abia acum am inceput sa ne recuperam.
  Fiica mea se vindeca cu ajutorul unor medici din China si al unui medic roman.Am asa va dau adresele, contactati-i cu incredere:
  http://www.tcmtreatment.com ( aici gasiti clinica din China si formularul pe care sa-l completati cu datele copilului.Medicul sef se numeste Zhu Ming si este un om cu o inima de aur)

  http://www.energiavietii.ro/acupunctura.php ( acesta este medicul roman)

  aveti toata increderea ca acesti oameni vor face tot ce pot ca sa va ajute. Tratamentul din China este pe baza de plante si restabileste functiile organismului incet dar sigur si ireversibil.In functie de datele pe care le trimiteti, medicul va va trimite raspuns cu diagnosticul lor( sa nu va speriati daca va vor spune cu totul altceva decat medicii europeni, ei trtateaza cauza nu efectul) si va va recomanda un tip de tratament.Puteti sa faceti tratamentul la clinica lor, sau, – asa cum procedez eu cu fiica mea- va vor trimite tratamentul la colet sa i-l administrati acasa.Pachetul ajunge cam in 3 saptamani din China in Romania.

  Pentru fiica mea, acest tratament a reprezentat sansa la viata.Combinat cu tratamentul doctorului roman Gabriel Stefan apoi, a inceput sa ii refaca organismul.

  Dumnezeu sa va binecuvanteze si sa va ajute!Nu va pierdeti increderea si credinta, indiferent cat de greu este ( si este cumplit, stiu foarte bine) pentru ca Dumnezeu face miracole cu cei ce lupta si cred in El. O sa reusiti! Sanatate multa!

  februarie 1, 2012 la 7:43 pm

  • irimescugabriel

   Va rog din suflet sa-mi dati numarul dvs de telefon si sa-mi permiteti sa va sun pentru ca as vrea sa-mi dati mai multe amanunte.Sanatate fetitei si ma bucur tare mult ca se recupereaza atat de bine.As vrea sa incerc si eu aceste metode dar nu inainte de a le analiza mai bine, de aceea mi-as dori tare mult sa vb cu dvs.Multumesc mult. Va pupam cu drag.

   februarie 1, 2012 la 8:41 pm

 44. anca elena

  ma rog pentru sufletelul acestui ingeras si pentru ca Dumnezeu sa le ofere parintilor puterea necesara sa mearga cat mai departe pentru ca el sa fie bine.Dumnezeu sa va ocroteasca, iar noi chiar putea sa ajutam.din suflet pentru suflet

  februarie 2, 2012 la 9:56 am

  • irimescugabriel

   Multumim frumos . Doamne ajuta!

   februarie 2, 2012 la 4:53 pm

 45. REKA

  ROG SI PLANG…DE CE? DE CE VOI? DORESC SANATATE, PUTERE!!!!!!!REKA

  februarie 2, 2012 la 10:52 am

  • irimescugabriel

   Poate pentru ca Dumnezeu a stiut ca vom lupta cu toata fiinta noastra pentru el si il vom iubi asa cum il iubim si pe celalalt baietel al nostru , mai presus de orice pe acest pamant . Multumim! Sanatate!

   februarie 2, 2012 la 5:07 pm

 46. Laura

  O sa te faci bine, pui mic! Multa lume care nici macar nu te unoaste isi doreste lucrul asta foarte mult!
  Sa fii puternic, mai e putin si o sa duci o viata normala, ca si ceilalti copilasi de varsta ta.

  februarie 2, 2012 la 2:14 pm

 47. Oana

  Am facut si eu o donatie astazi in contul bancii!M-a impresionat enorm povestea!Dumnezeu sa-l ajute!

  februarie 2, 2012 la 3:24 pm

  • irimescugabriel

   Multumim frumos. Sanatate multa va dorim si dvs.

   februarie 2, 2012 la 6:32 pm

 48. Horatiu

  Sa va ajute D-zeu sa trece-ti cu bine peste toate problemele si sa treaca piticul vostru cu cat mai multa usurinta peste dureri ,sa se faca bine..am facut o mica donatie prin banca si daca ajuta D-zeu o sa fac lunar ,deoarece acest copil m a impresionat enorm,sunt alte mii de cazuri asemantoare pe net dar nici unul nu m-a atins atat de tare..Doamne Ajuta!!!!

  februarie 17, 2012 la 12:12 pm

  • irimescugabriel

   Multumim foarte mult ca sunteti alaturi de copilasul nostru si Dumnezeu sa va ajute si pe dvs.Multa sanatate!

   februarie 20, 2012 la 11:12 pm

 49. raluca rafila

  buna ziua, v-am lasat un mesaj pe mesenger cand aveti timp sa imi dati un raspuns rafila_raluca, multamulta sanatate!

  februarie 23, 2012 la 8:48 pm

 50. Ma impresionat povestea dvs pina la lacrimi.Mult curaj incontinuare,Dumnezeu o sa va ajute sa mergeti mai departe,si micutul David sa aiba o copilarie normala ca toti ceilalti copii. Nu va pierdeti speranta,stiti cum se spune :,,Speranta moare ultima!”

  martie 5, 2012 la 8:38 am

 51. alex

  as vrea sa stiu cum pot face si eu o donatie daca sunt in strainatate???

  martie 10, 2012 la 12:24 pm

 52. Buna …
  Sper ca nu este vreo problema ca am punlicat pe blogul meu http://astept-autobuzul.blogspot.com/ in partea din dreapta o poza cu david (iar daca cineva da click pe poza il redirectioneaza pe blogul dvs) , astept raspuns , iar daca nu sunteti de acord , imi cer scuze pentru postare si o voi sterge.

  martie 21, 2012 la 12:49 pm

 53. aronela

  multa sanatate la david,sa va ajute dumnezeu.

  mai 9, 2012 la 7:51 pm

 54. M-a inpresionat foarte mult povestea lui David,am vazut-o si la televizor pe Antena1,desi am doar 15 ani am inteles ca in lume sunt oameni cu probleme foarte mari.
  Sper ca atunci cand voi naste,copilul meu va fi sanatos. Nu stiu daca mama bani pentru o donatie dar ma voi ruga la Dumnezeu pentru acest ingeras cu ochii mari si negri. Va doresc multa rabdare si putere iar lui David numai SANATATE CA-I MAI BUNA DECAT TOATE si tot ce imi doresc acum este sa i-au examenul pentru liceu si sa-mi creez un viitor si daca nu va suparati as vrea sa-mi ziceti cand puteti cum se simte David dupa toate terepiile. Multumesc anticipat pentru informatii. Multa sanatate puiului !

  mai 18, 2012 la 8:08 pm

 55. Carla

  Reblogged this on Carlakia's Blog.

  mai 23, 2012 la 1:37 pm

 56. Gabi

  Sa va dea bunul Dumnezeu multa multa sanatate si putere de lupta pentru baietelul dumneavoastra pentru care mi se rupe inima , am si eu un baietel David , imi pare nespus de rau ca deocamdata nu am putut dona mai mult , va urez insanatosire cat mai repede lui David si dumneavoastra sufleteste .

  iunie 9, 2012 la 10:04 am

 57. Tone Claudiu

  Dumnezeu sa va ajute! , si sper din tot sufletul sa fie totul bine!

  iunie 10, 2012 la 9:55 am

 58. Lipan Sandra

  Mie chiar imi pare exagerat de rau,eu chiar iubesc copii mici foarte foarte mult.
  Eu am plans o ora in treaga cand am citit si povestioara lui David si can m-am uitat la cele doua filmulete.
  Dumnezeu sa va ajute toata familia da mai ales pe DAVID!
  Si sper sa fie totul bine si sa aud ca David pote sa meraga pe picioare si ca-s strange familia in brate !
  Dumnezeu sa va ajute!
  Mesaj pentru micutul si scumputl de David!

  iunie 26, 2012 la 5:38 pm

 59. david sper sa dea dzeu sa ai o viata cat mai fericita si sa dea domnu sa te faci bine imi pare rau de povestea ta… am si eu un bietel si intelg cum e sa fii tata….te sustinem cu mult drag david sal ajutam pe david sa se faca bine ca orce copil..mult nork

  iulie 2, 2012 la 8:52 pm

 60. Sa va ajute Dumnezeu!Mie cel putin mi-au dat lacrimile…merita o copilarie acest ingerash! Am trimis acest link aproape la toti prietenii mei..si i.am rugat sa-si faca timp sa citeasca acest caz…..am 13 ani…si mi-e tare mila de el….am trimis si pe mess si pe facebook….acum…cum o vrea Dumnezeu! Dumnezeu sa va aiba in pace!:*:*

  august 22, 2012 la 7:26 pm

  • irimescugabriel

   Multumim frumos.Multa sanatate!

   ________________________________

   august 23, 2012 la 8:38 am

 61. tata-lu'-romina

  va simt durerea, stiu cum e, am trecut si noi prin momentele astea, momente criminale pt orice parinte. si inca ne chinuim groaznic ca-ci fetitza noastra este si mai rau. daca va pot ajuta cu o informatie este sa va interesati de terapie vojta este foarte foarte buna si nu sint cheltuieli atit de mari, este foarte buna. poate ca stiati deja. stim in timisoara un terapeut foarte bun. poate voi aveti o sansa mai mare ca a noastra. rugati-va mult. numai bine. ceau!!!

  septembrie 1, 2012 la 5:19 pm

 62. Madalin Cebuc

  Am o singura rugaminte la voi:vreau sa intru in direct contact cu familia lui David pt ca vreau sa ii fc o donatie.nu stiu daca este prea tarziu dar asa cum spune o vorba,niciodata nu este prea tarziu.adresa mea de e-mail este:korl3one86@yahoo.com

  octombrie 21, 2012 la 8:57 pm

 63. andreea mircioiu

  offf Dumnezeule mare am citit povestea lui David si nu-mi pot stapani lacrimile stiind ca si noi trecem prin aceste chinuri am fetita de 1 anisor si 7 luni care sufera de paralizie cerebrala extrapiramidala si mixta si mi se rupe sufletul cand vad atata suferinta in aceste sufletele mici si nevinovate dar noi parintii trebuie sa fim tari sa putem face ceva ptr ei sanatate multa ptr Davidutu il pupam dulce si ii dorim tot binele din lume

  octombrie 28, 2012 la 10:26 am

  • irimescugabriel

   Ah, imi pare rau.Ce terapii faceti cu fetita in scopul recuperarii ei? Sper din toata inima ca faceti si Vojta.Multa sanatate , multa putere si intelepciune in continuare. Dumnezeu fie cu voi!

   octombrie 29, 2012 la 6:03 pm

 64. alex

  Cum se simte baietelul?Intrebare care este contul dumneavoastra de Paypal-cui trebuie sa trimit acolo?Multumesc frumos

  octombrie 29, 2012 la 5:46 pm

  • irimescugabriel

   In acest moment este foarte racit iar terapiile sunt ingreunate din cauza starii lui de sanatate.Speram sa-l tratam cat mai repede pentru a termina cu bine si sesiunea a v-a . Pentru a putea face o donatie PayPal trebuie doar sa dati un click pe butonul PayPal si sa completati ce vi se cere acolo si atat.Multumim din toata inima pentru sprijin si va dorim sanatate maxima!

   octombrie 29, 2012 la 5:58 pm

 65. Peica Sonia

  De doua zile am vazut povestea lui David si tot de doua zile plang intr-una… Plang de neputinta si de ciuda…Nu mi-am dorit niciodata sa am multi bani,vreau doar o siguranta care sa asigure un trai decent familiei mele…dar ..in aceste zile mi-am dorit din tot sufletul sa fiu milionara ..pentru David! Am si eu o fetita care in curand va face 8 luni , multumesc lui Dumnezeu ! si ma doare sufletul numai imaginandu-mi cum e viata dumneavoastra dar, totodata va admir ambitia si puterea si ma rog sa va dea Dumnezeu in continuare putere si sanatate sa-i puteti face viata lui David frumoasa..asa cum orice copil merita !
  Ma rog pentru o minune, un miracol ..care sa-l faca pe David bine ! Dumnezeu mi-a mai raspuns o data ..cand am ramas insarcinata cu fetita noastra ! Sper sa ma auda si acum !
  Va imbratisez si va sunt alaturi cu sufletul si cu gandul !

  noiembrie 12, 2012 la 9:40 am

  • irimescugabriel

   Cunosc foarte bine acest sentiment si parca mi-am citit propriile ganduri.Ca si tine, nu mi-am dorit niciodata bani multi dar cand l-am avut pe David si am aflat ultimul diagnostic ,mi-am dat seama ca banii uneori devin indispensabili iar daca nu-i ai devin atat de dezirabili incat ajungi chiar sa plangi in lipsa lor. Pentru prima oara in viata mi-am dorit sa fiu si eu milionara sa-l pot ajuta pe David si pe multi alti copilasi chinuiti pe care i-am cunoscut umbland cu David prin spitale.Iti multumesc ca te rogi sa se infaptuiasca un miracol cu puiul meu si sper sa fii langa noi pentru a fi martora a acestei minuni care intr-o buna zi se va intampla cu siguranta…inima mea nu-mi spune altceva. Iti multumesc pentru cuvintele frumoase si emotionante pe care ni le-ai scris. Va pupam si multa sanatate fetitei tale!

   noiembrie 12, 2012 la 7:01 pm

 66. aronela

  cum se simte david?

  noiembrie 12, 2012 la 8:31 pm

 67. Alexandra

  Dumnezeu sa ii de-a multa sanatate puiului vostru. Am plans ore in sir chiar si dupa ce am citit toate articolele si urmarit videoclipurile. Nu imi vine sa cred ca medicina si doctorii pot pune un pret pe viata unui inger de copil. Sunt mahnita si suparata pe tot sistemul medical, nu neaparat de la noi din tara, pentru ca oriunde, la orice spital din lume se pune pret pe o viata si pe sanatate. Si cum ai spus si tu , acum imi doresc si eu sa fiu milionara ca sa pot ajuta milioanele de copii si persoane cu dizabiitati si suferinzi. Milionarii de la noi din tara stau linistiti si fara griji in loc ca ei sa ajute. dar tot cei care nu prea au bani, tot ei sunt buni si doneaza si fac acte de caritate. Va doresc multa rabdare si iubire, copilul se va face bine, Dumnezeu are grija de ingerasul vostru si il va face bine. Va pup si multa sanatate .

  noiembrie 13, 2012 la 1:08 am

  • irimescugabriel

   Multumim Alexandra,am fost si noi mahniti din acest motiv si suparati pe medicii insensibili pe care i-am intalnit si in special unul dintre ei care ne-a cerut fara nici un drept bani prea multi ,santajandu-ne cu viata lui David si a trebuit sa facem rost de ei intr-un timp foarte scurt si l-am rugat sa-l opereze inainte de a aduce noi banii pentru ca era necesara o interventie urgenta si el era singurul care putea sa-l opereze . Povestea asta a ramas una dintre cele mai urate amintiri, pe care mi-as dori sa o pot da uitarii insa nu pot, dar important este ca nu mai suntem suparati si in loc sa gandim negativ la adresa acestor persoane, mai bine ne gandim cu drag la oamenii care sunt alaturi de noi si de David castigandu-ne pacea sufleteasca.Dupa ce am scris acel mesaj in care spuneam ca as fi vrut sa fiu milionara sa pot ajuta, m-am gandit ca ar fi mai bine daca fiecare dintre noi am vedea ce putem face cu ce avem si nu ce-am face daca am avea o suma cat mai mare de bani pentru ca impreuna facem cat mai multi milionari la un loc si am putea sa ne ajutam reciproc fara sa ravnim la ajutorul lor.N-as fi crezut ca e posibil ceea ce tocmai am spus daca nu am fi avut aceasta experienta , o campanie umanitara sustinuta numai de oameni ,asa cum ai spus tu, care nu prea au bani dar au avut destul cuget,simtire si bunatate si doar asa a fost posibil ca David astazi sa se bucure,la propriu , de progrese eliberatoare si folosesc acest termen pentru ca il privesc in fiecare zi pe David si vad un copil incatusat cu un psihic liber , care-si doreste sa faca multe lucruri si nu poate. Te imbratisam ,draga Alexandra!

   noiembrie 13, 2012 la 11:44 pm

 68. Peica Sonia

  Am inceput si eu o mica campanie pe Facebook ca sa il ajutam pe David , cativa prieteni de aici din Oinofyta (Grecia ) mi-au raspuns si pana vineri voi aduna ceva bani ca sa vi-i trimitem prin MoneyGram (o sa va contactez telefonic cand e momentul). O prietena din Austria zicea ca o sa va contacteze azi ca sa ajute si ea..Mamei mele i-am spus sa doneze impozitul pe venit pt anul viitor in contul lui David si eventual sa-si convinga colegele sa faca la fel.Acum mi-am dat seama ce greu e sa convingi pe cineva sa faca un bine..eu ma asteptam sa pot face mai mult…
  Va imbratisez si il pupam pe David!

  noiembrie 14, 2012 la 5:04 pm

  • irimescugabriel

   Multumim mult Sonia, intr-adevar nu este deloc usor ,de aceea ma bucur mult cand persoane ca tine ne sar in ajutor si ne sustin.In legatura cu donarea celor 2% din venit , mi-ai dat o veste foarte buna intrucat vom avea nevoie de cat mai multi donatori pentru ca anul trecut s-a oferit o asociatie sa ne ajute dar din pacate au avut mari probleme,le-au fost blocate conturile pentru ca aveau datorii si probabil n-o sa primim nimic din cate am inteles,la fel si cu banii care s-au adunat din apelurile facute in reteau Romtelecom pentru David. Asa ca ne-am decis ca in acest an sa infiintam noi o asociatie pentru a nu mai avea probleme de genul asta si pentru ca banii sa ajunga totusi la noi iar pe viitor o vom folosi pentru ajutorarea altor copilasi aflati in situatia puiului nostru.Pentru ati raspunde mai repede la vreun eventual mesaj, te rog sa ne scrii pe adresa nadia_labuntz@yahoo.com .Multa sanatate !

   noiembrie 15, 2012 la 10:50 pm

 69. Andreea ELENA

  ….nu gasesc cuvintele potrivite ……..Sper k DUMNEZEU sa va dea putere si rabdare pt a putea merge anainte.

  noiembrie 27, 2012 la 3:51 pm

 70. Andreea-larisa

  Sper din suflet sa se faca bine 😦

  ianuarie 30, 2013 la 6:05 pm

 71. Adina

  Buna! Am vazut un link de pay pal, insa pt a putea trimite bani am nevoie de o adresa mail si/ sau nr telefon ( cel putin asa imi apare in contul pay pal) . Va soresc multa sanatate voua si micutului si astept sa mi spubeti unde pot dona.

  martie 25, 2013 la 9:49 pm

  • irimescugabriel

   Buna seara!Nu inteleg de ce va apare asa dar daca va trebuie o adresa de mail ,aceasta este nadia_labuntz@yahoo.com . Va multumim foarte mult pentru sprijinul dvs. si va doresc multa sanatate!

   martie 25, 2013 la 9:53 pm

 72. David eu am varsta de 18 ani nu stiu cum este sa ai un copil dar povestea ta ma suprins si ma emotionat pana la lacrimi…eu ma rog pt tne in fiecare seara iti doresc din tot sufletul sa poti fi ca ceilalti copii…

  mai 18, 2013 la 5:38 pm

  • irimescugabriel

   Multumim foarte mult.Multa sanatate!

   mai 18, 2013 la 8:17 pm

 73. loredana

  buna ,am citit povestea lui David si iti inteleg durerea,suferinta perfect pentru ca si eu am avut un caz asemanator desi noi ne-am nascut la termen,imi doresc din tot sufletul ca acum David sa fie ok ca si baietelul meu Darius.

  ianuarie 17, 2014 la 8:27 pm

  • irimescugabriel

   Pupici lui Darius! Multa sanatate!

   ianuarie 17, 2014 la 8:30 pm

 74. Dobre Ionut-Aurelian

  Buna o mica intrebare am si eu un nr de tel. De contact?

  februarie 21, 2014 la 7:25 am

  • irimescugabriel

   Buna ziua! Numarul de telefon la care ne puteti contacta este 0741324466.

   februarie 21, 2014 la 2:17 pm

 75. Oana

  Ati auzit de metoda Ulzibat? De operatiile facute la Chisinau prin aceasta metoda? Chiar da rezultate! Cautati pe internet fundatia din Galati IKON si date despre aceasta metoda. Cunosc un copil de 6 ani cu tetrapareza spastica care merge singur in urma scestei interventii si multe alte tratamente si recuperari.

  mai 9, 2015 la 8:18 pm

  • irimescugabriel

   Da, sigur, cum sa nu. Aseara ne-am intors de la Chisinau, l-am operat acum 2 zile si deja avem rezultate. Suntem foarte incantati 🙂 Va multumim frumos pentru ca ne-ati scris. Multa sanatate!

   mai 9, 2015 la 8:32 pm

 76. Morosan

  Eu acum am văzut acest caz și ma emoționat până la lacrimi. Știe cineva dacă și-a revenit acest copilaș??

  noiembrie 24, 2015 la 11:15 pm

  • irimescugabriel

   Buna! Acum doua saptamani a mai trecut printr-o operatie, inca nu si-a revenit dar suntem pe drumul cel bun. David este acum un copil foarte vesel si fericit, este ambitios si va reusi pana la urma! 🙂 Va multumim frumos ca ne-ati scris!

   noiembrie 26, 2015 la 9:17 pm

   • Ana

    Bună! Nu Ama văzut,auzit nimic despre David, cum se simte ?

    ianuarie 30, 2017 la 7:32 am

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s