Micutul David are mainile si picioarele paralizate

Despre David

Diagnostice:

INFECTAT: KLEBSIELLA, ENTEROBACTER,MYCOPLASMA

1. SINDROMUL DE DETRESA RESPIRATORIE FORMA SEVERA

2.BRONHOPNEUMONIE CONGENITALA

3.BRONHODISPLAZIE PULMONARA

4. RETINOPATIE

5.APNEE

6.DEPENDENT DE APARAT DE VENTILATIE

7.HERNIE INGHINOSCROTALA BILATERALA

8.TROMBOCITOPENIE

9.HIPOGLICEMIE

10.ANEMIE

11. ICTER

12.SUFLU SISTOLIC

13. SPASME INFANTILE COMPLEXE

14.ENCEFALOPATIE HIPOXIC ISCHEMICA

15.PARALIZIE CEREBRALA- TETRAPAREZA SPASTICA

16.STRABISM

17.INTARZIERE GLOBALA A DEZVOLTARII  (VD<3 LUNI)

            David s-a nascut prematur la 28 de saptamani la data de 19.08.2010 cu o greutate de 1300g, scazand ulterior pana la 1100 g.

                   Datorita nasterii premature,dezvoltarea insuficienta a plamanilor si bronhopneumoniei congenitale a dezvoltat sindromul de detresa respiratorie in forma severa fiind necesara intubarea endotraheala si respiratie artificiala timp de 40 de zile. In urma oxigenarii artificiale indelungate , dependent de aparatul de ventilatie puisorul nostru scump a facut mai multe complicatii cele mai grave fiind retinopatia care a fost operata cu laser in stadiul III si bronhodisplazia pulmonara de care sufera si in prezent.

         Dupa multa suferinta si dureri mari, nopti nedormite ,dupa doua amanari , in sfarsit pe data de 15 iunie 2011  David a fost operat de hernie inghino-scrotala pe partea dreapta.O operatie banala in mod normal insa in cazul lui David interventia a fost mai dificila si mai riscanta datorita afectiunilor pe care le are.Emotiile au fost foarte mari,inima imi batea cu putere cand mi l-au luat din brate si privind in urma lui ma sufocam si lacrimile imi siroiau pe obraji. Operatia a decurs bine, insa David arata jalnic ametit cu privirea in gol, umflat de nerecunoscut si din cand in cand horcaia din cauza dificultatii in respiratie.Il tineam cu o mana iar cu cealalta ii tineam masca de oxigen la gurita iar el suspina si gemea pana a adormit.

Pe data de 17 iulie 2011 a avut loc cea de-a doua interventie chirurgicala pentru hernia inghino-scrotala pe partea stanga care era deja strangulata. De data aceasta insa n-au mai reusit sa-i prinda venele dupa ce copilasul meu a fost efectiv torturat timp de o ora jumatate, nici macar venele jugulare nu le-au prins si a fost necesara denudarea pentru a-i insera un cateter in vena basilica. Astfel David s-a mai pricopsit c-o incizie in bratul stang si 2 copci.Nu stiu de ce David a trebuit sa sufere atat de mult de cand a venit pe lume fara sa fi facut nici cea mai mica greseala… oare ce impresie isi face el despre viata?!..nu stim , insa el este plin de viata iar zambetul lui ne dezvaluie un copil cu un suflet bun. David nu renunta la lupta nici o clipa iar noua ne insufla incredere si ne incurajeaza sa nu ne pierdem speranta.David ne-a apropiat de Dumnezeu, ne-a schimbat viata,  ceea ce ne face sa credem ca Dumnezeu l-a ajutat sa supravietuiasca cu un anumit scop…

…si ca de obicei David renaste precum legendara pasare Phoenix. Cu ajutorul vostru sunt sigura ca David se va face bine pentru ca isi doreste prea mult acest lucru, zilnic se straduieste sa-si duca mana la gurita.

Pe data de 19 august implineste un anisor si inca nu reuseste sa se intoarca pe-o parte, singurul progres fiind faptul ca-si tine capul din ce in ce mai mult.Orice donatie , cat de mica ar fi ea, pentru David va fi un dar minunat de ziua lui.

Speram din tot sufletul sa reusim sa strangem suma necesara pentru a merge pe data de 29 august la clinica din Ucraina in care ne-am pus mari sperante.

19.08.2011

L A  MULTI ANI , PUISORUL NOSTRU!! Multumim lui Dumnezeu ca te avem, ca ti-a dat viata si avem incredere in El ca-ti va da si sanatate. Azi implinesti un anisor, un an de chin dar speram ca aceasta zi reprezinta  un nou inceput si vei avea de acum in colo ani mai buni si mai fericiti.Cu bunavointa lui Dumnezeu , noi iti vom fi alaturi mereu. Te iubim, David!!

 

                                                                                        


DAVID S-A INTORS DIN UCRAINA!Pe data de 29 august am pornit spre Ucraina cu mari sperante, foarte entuziasmati  asteptand cu nerabdare sa vedem primele rezultate. Drumul a fost  anevoios , obositor si mai eram si suparati ca a trebuit sa caram dupa noi un scaun de masina pe care nu-l puteam folosi intrucat David nu statea in sezut , dar legea e lege.

Cand am ajuns am fost foarte incantati de clinica si de personalul de acolo care au lucrat cu multa dragoste si rabdare cu David . Incepeam programul la 8:40 cu vibromasaj, luminoterapie, apiterapie, reflexoterapie prin electrostimulare , masaj apoi urma corectia coloanei care este esentiala in recuperare conform metodei dr.Kozijavkin iar la orele 12:00 terminam cu kinetoterapie intensiva la care plangea in continuu si-l epuiza la maxim.Am inteles ca electrostimularea este foarte dureroasa dupa spusele doctoritei si dupa plansetele lui David iar corectia coloanei e mai mult infricosatoare. Restul era placut , numai ca David plangea si la luminoterapie desi nu simtea nimic. In a 6-a zi, spre mirarea noastra David a inceput sa stea in sezut sprijinit de perna , ii puneam in manuta ( fortat) o jucarie iar el chiar se straduia sa o duca la gurita. Nu pot sa va explic ce emotionati am fost , am plans, am ras de bucurie si fericire, am inceput sa-l punem si in scaunul de masina . Medicii de acolo ne-au zis ca David are sanse mari de recuperare, ca am venit la timp, muschii nu sunt atrofiati  , este mult mai grav la maini decat la picioare si ca probabil va incepe sa mearga in genunchi pentru inceput.

Alte rezultate ar fi faptul ca este mult mai atent la detalii si are alta privire, urmareste mai bine miscarile noastre si chiar este interesat de ce are in mana , ceea ce nu se intampla niciodata inainte. Suntem foarte fericiti de aceste schimbari si credem mult mai mult in recuperarea lui.

Va multumim din tot sufletul pentru imbunatatirile pe care voi le-ati daruit lui David .  Cu ajutorul dvs. David priveste lumea altfel din sezut.

Credeti ca eu nu pot sa scriu? 🙂

Nume ebraic foarte vechi, David a fost purtat de cel de-al II-lea rege al Israelului, intre anii 1012-972 i.Hr., considerat fondatorul regatului independent. Credincios si plin de recunostinta pentru victoriile purtate, regele David a slavit puterea lui Dumnezeu in „Psalmii” ce alcatuiesc „Psaltirea”, din Vechiul Testament. Dawidh era forma numelui in ebraica, si are, dupa ipotezele lingvistilor, un dublu inteles. Primul ar fi acela de „dragalas”, „iubit” – cuvantul ar proveni din limbajul copiilor, si anume „cel iubit de parinti”. Cel de-al doilea inteles al numelui ar fi de „conducator”, deoarece se presupune ca numele ar fi fost initial un supranume oficial al imparatului. Preluat si de crestini, David este foarte raspandit in Europa si America. Este atestat si ca nume de sfinti-martiri, cum ar fi Sfantul David, ucis prin infingerea de sageti, care a suferit impreuna cu Sfanta Mina si Sfantul Ioan. De asemenea, Sfantul David din Tesalonic, este considerat ca fiind un inger intrupat. In onomastica romaneasca, prenumele de David este regasit inca din perioada veche a crestinismului.
DAVID VA UREAZA SARBATORI FERICITE SI UN AN NOU PLIN DE BUCURII SI SANATATE!Va dorim un Craciun fericit si multa bucurie in suflete,sanatate si sa aveti pe cei dragi alaturi! Va multumim tuturor celor care ati fost alaturi de noi in acest an atat de greu pentru David .Va multumim din suflet! Sarbatori fericite!
Progresele lui David
Daca David inainte de prima sesiune in Ucraina nu reusea sa stea in sezut nici in brate la noi si se incorda pana ajungea la pozitia orizontala sau mai mult se arcuia      pana se facea ” barcuta” , acum el sta singurel in sezut daca este sprijinit de ceva. Al doilea progres al lui este faptul ca reuseste sa dea mai mult din maini si picioare si in momentul in care se rostogoleste se straduieste  si lupta sa se ridice .Inainte statea nemiscat si se sufoca fara sa fi fost in stare sa-si intoarca capul macar  pe o parte. Poate unii dintre voi vor spune ca nu sunt progrese semnificative dar noi le consideram miraculoase.
LA MULTI ANI, DAVID!!!!!!
          In urma cu 2 ani, la orele 13:05 sosea furtunos pe aceasta lume minunea noastra, David ,miracol al lui Dumnezeu care mai tarziu ne-a inseninat viata invatandu-ne s-o pretuim asa cum n-o mai facusem pana atunci.Iti multumim puiule, ca ai venit pe aceasta lume sa ne arati cat de minunata este , iti multumim ca ai adus in viata noastra o multime de prieteni dragi, iti multumim ca ne stergi lacrimile cu zambetul tau mirific iar cu rasul tau caraghios, opresti timpul in loc si stergi pana la  ultima urma de tristete.

         Multumim lui Dumnezeu ca ne-a ales pe noi sa fim parintii tai, sa stralucesti in viata noastra ca un giuvaier nepretuit, sa te iubim si sa luptam pentru tine atat cat ne ingaduie El si ne rugam sa ne tina impreuna cat mai mult cu putinta.
        Te iubim cu toata fiinta noastra si asa te vom iubi mereu!
        La multi ani,dragutul nostru!
        Mami, tati si fratiorul tau care te adora
Dragul meu David,
au trecut deja trei ani de cand am incetat sa mai impartim acelasi trup,sa respiram acelasi aer,sa fim un intreg ce tu il faceai sa fie fara de cusur.Mi-e dor nespus de mult de acele luni in care am trait nenumarate sentimente, unice, mirifice…luni in care nu erai atins decat de dragostea mea de mama . Ce placute erau acele unde jucause de iubire ce se raspandeau in trupul meu pana la tine , te invaluiau ca niste brate inchipuite,se retrageau prin stomacul meu ducandu-mi fiori pana in inima, si-mi infierbantau pieptul de unde parca isi luau caldura pe care o duceau inapoi la tine, ca o maree a dragostei.
Este trecut de miezul noptii dar  nu pot adormi fara sa retraiesc ultimile ore petrecute cu tine, ca aceeasi creatura.Imi amintesc ca pe la aceasta ora ,te imbratisam prin burtica, te mangaiam si te asiguram ca totul va fi bine. Iti spuneam cat de mult te iubesc si ca voi fi mereu alaturi de tine orice-ar fi .Tu imi raspundeai in felul tau delicat,in limbajul trupului doar de noi doi stiut 🙂
A doua zi , ai pasit in aceasta lume daruindu-ne chiar din prima clipa, invataminte ce ne-au imbogatit sufletele,ne-ai daruit mai mult decat am putea sa-ti daruim noi vreodata. Ce pot sa-ti daruiesc eu astazi?!
M-am gandit si m-am tot gandit pana cand am ajuns la urmatoarea idee, un dar mai putin obisnuit. Ti-as spune chiar tie daca m-ai putea intelege, dar, pentru ca inca nu poti face acest lucru,iti voi scrie , si poate vei putea citi cand vei fi mai mare.Pana atunci ,martori celor spuse imi vor fi sustinatorii tai dragi care ti-au fost alaturi mereu.
Voi face trei legaminte cu tine, cate unul pentru fiecare an minunat pe care mi l-ai daruit tu mie:
1. Incepand de astazi voi deveni o culegatoare de cele mai frumoase amintiri despre viata pe care ai ales sa o traiesti langa noi , pentru care ai luptat cu atata bravura si staruinta vadita ,fapt pentru care noi iti vom multumi intotdeauna, puiutul nostru.Colectia ti-o voi darui la 18 ani 🙂
2.Nu voi inceta niciodata sa lupt pentru a-ti acorda sansa de a deveni un copil asa cum ne-ai demonstrat ca iti doresti sa fii ,cu energia si pofta ta de viata ,cu dorinta ta neostenita  de a copilari, cu perseverenta si eforturile  tale enorme de a face lucrurile mai bine, cu expresivitatea fetei tale prin care ne spui totul.
3.Voi face tot ce-mi sta in putinta pentru a-ti mentine zambetul cu care ne-ai fermecat pe toti si fericirea de pe chipul tau ,din sufletul tau pur si fara de pacat si iti voi fi aproape mereu cu aceeasi iubire neclintita,  dincolo de limite.
La multi ani, scumpul meu puisor si multa sanatate !La multi ani din partea lui tati care e nedespartit de tine!La multi ani din partea fratiorului tau pe care il iubesti si te iubeste atat de mult!
DSC_0313

211 responses

  1. GABRIELA

    buna Nadia, sper k ca curand ne dai si noua ceva vesti despre David, cum merge totul,si ce face micutul , multa sanatate si vrem cu totii vesti bune.

    septembrie 7, 2011 la 12:34 pm

    • irimescugabriel

      Imi pare rau ca nu am putut sa va trimit vesti direct din Ucraina. Mi-as fi dorit foarte mult insa acolo era un singur calculator pe care-l folosea toata lumea si era mereu ocupat.Sper ca vestile pe care vi le-am dat sunt dupa asteptarile dvs.Sanatate!

      septembrie 21, 2011 la 7:47 pm

    • Imi doresc ca Dvid sa poata merge si sa va jue dumnezem sa se faca bine daca asa pute sa va ajut cu ceva as da totul pt David este un baietel mik si frumos si nu cred ca ar trebui sa ila jutam si sa il vedem din nou bine deci dac pot sa va aju cu ceva nush contactiatima si cu ce va pot ajuta va ajut…Va rog chiar vreau sa va ajut…

      martie 27, 2012 la 8:15 pm

  2. GABRIELA

    Dragul de el,acest ingeras se va face binee sunt sigura, felicitari si fiti tari incontinuare k si pana acum.

    septembrie 21, 2011 la 7:59 pm

    • irimescugabriel

      Si noi credem cu toata forta ca intr-o buna zi acest cosmar se va sfarsi.Multumim din suflet pentru mesaj.Sanatate multa!

      octombrie 20, 2011 la 8:39 pm

      • carmen

        Dumnezeu sa va ajute. nu stiu daca cuvintele mele sunt importante pt voi, sau daca fac vre-o diferenta dar as vrea sa stiti ca suntem alaturi macar cu sufletul de voi.ne rugam pt sanatatea lui David

        februarie 29, 2012 la 4:29 pm

        • irimescugabriel

          Multumim tuturor din toata inima!

          februarie 29, 2012 la 8:38 pm

  3. alexandra

    buna am doar 13 ani si cazul lui ma impresionat pana la lacrimi astept noi vestinu bune…ci foarte foarte bune…te pup micutule david siti doresc numai sanatate

    septembrie 30, 2011 la 5:46 pm

    • irimescugabriel

      Multumim Alexandra pentru mesaj. Sanatate multa si tie si te imbratisam cu drag.

      octombrie 20, 2011 la 8:37 pm

  4. andreea

    ma impresionat cazul lui david am si plans un ingeras cat a mai suferit ii doresc multa sanatate si sa se faca bine fiti tari este un curajos si foarte frumos, si astep vesti bune

    octombrie 24, 2011 la 8:39 pm

  5. andreea

    te pup micutule david un ingeras frumos si scump esti iti doresc multa sanatate

    octombrie 25, 2011 la 8:54 am

    • irimescugabriel

      Multumim Andreea pentru urari, iti dorim si noi numai bine si multa sanatate.Sper ca intr-o zi va citi personal aceste mesaje atat de frumoase adresate lui.Pana atunci va multumim noi in numele lui. Sanatate multa!!

      octombrie 27, 2011 la 7:40 pm

  6. andreea

    acum el se simte bine poate sa mearga sau sa miste manutele?pop david si multa sanatate si bucuri

    octombrie 28, 2011 la 9:47 am

  7. andreea

    acum el se simte bine poate sa mearga sau sa miste manutele?

    octombrie 28, 2011 la 9:48 am

    • irimescugabriel

      Nu,inca nu poate sa mearga sau sa-si foloseasca mainile insa speram ca pana la sfarsitul acestui an sa poata sta singur in sezut. Ne dorim foarte mult acest lucru.

      octombrie 28, 2011 la 10:34 am

  8. Elena Mihai

    acum am citit despre tratamentul din Ucraina! Cat de tare ma bucur ca deja se vad efectele!!!! Ca deja sta in fundulet si poate tine o jucarie in mana! Este o mare victorie!!! Oh, Dumnezeu sa il ajute si mai departe, sa se recupereze total, sa devina un copil dezvoltat normal pentru varsta lui! Ne rugam si noi pentru reusita tratamentului lui David!

    Si, cu intarziere, ii uram „La multi ani de ziua lui onomastica, de Sfintii Mihail si Gavril, sa te faci bine micutule luptator David Gabriel!”.

    Te imbratisam cu drag, David! Elena, Dan si Raducu

    noiembrie 9, 2011 la 10:49 pm

    • irimescugabriel

      Multumim tare mult pentru ” La multi ani” si mai ales ca noi nu consideram ca-i prea tarziu pentru astazi este o zi speciala , spunem noi, deoarece , daca s-ar fi nascut la termen David, astazi , 10 noiembrie ar fi implinit un anisor. Noi sarbatorim si ziua de astazi , un an ca varsta corectata a lui David.Multumim frumos si va pupam cu drag!

      noiembrie 10, 2011 la 7:44 pm

  9. Ana-Maria Mihalache

    Sa iti calauzeasca D-zeu pasii si tot raul sa se transforme in bine !
    Multa sanatate iti doresc sa te faci bine micutule!
    Respectele mele parintilor!

    noiembrie 10, 2011 la 9:44 am

    • irimescugabriel

      Un mesaj tare dragut, a sunat de parca ar proveni de la o ursitoare buna.Va multumim din tot sufletul si va dorim si noi numai bine.Sanatate!

      noiembrie 10, 2011 la 7:46 pm

  10. gabriela

    dragutule mic, sa-ti dea Bunul Dumnezeu putere si sanatatea de care ai nevoie! asta iti dorim din tot sufletul cu mult drag Anastasia, Gaby si Ady!

    noiembrie 10, 2011 la 2:40 pm

    • irimescugabriel

      Multumim Anastasia, Gaby si Ady si Dumnezeu sa va dea voua inmiit inapoi.Va imbratisam cu drag!

      noiembrie 10, 2011 la 7:47 pm

  11. ionela

    Doar cine are copii poate intelege durerea din sufletul acestor parinti. Pe mine m-a impresionat pana la lacrimi si nu poti sa ramai nepasator in astfel de situatii.Doamne ajuta-L pe David.

    noiembrie 10, 2011 la 6:57 pm

    • irimescugabriel

      E minunat sa aud, cum oameni necunoscuti se roaga pentru scumpul nostru copilas. A fost ca o mangaiere sa citesc , asa cum ati scris dvs ” Doamne ajuta-l pe David” Va multumim din toata inima. Sanatate va doresc si tuturor celor dragi!

      noiembrie 10, 2011 la 7:51 pm

  12. acum am citit povestea lui David si m-a impresionat enorm de mult. cata suferinta ascunde un chip frumos de ingeras…m-a impresionat ft mult pt ca si eu am un baietel nascut prematur, dar la 35 de saptamani, slava Domnului a fost si este un copil ft sanatos…s-a nascut pe 14 octombrie 2010, de sfanta Paraschiva care la ocrotit in momentul nasterii, si el, ca si David, trebuia sa se nasca in noiembrie pe 16…

    La multi ani micutule David, sa te faci bine si sa-ti bucuri parintii cu realizarile tale! esti un luptator! multi pupici de la mine, Gabriela, si de la baietelul meu, Lucas

    noiembrie 10, 2011 la 9:58 pm

  13. torturidevisCorina

    Imi doresc cu tot sufletul ca David sa se faca bine si sa nu mai simta durerea aceea care se vede asa tare pe chipul lui in momentul tratamentelor. Si eu am o fetita si cred ca pentru voi e inimaginabil de dureros sa il vedeti asa. Sper ca Dumnezeu sa va dea putere, si ca David sa se faca bine iar timpul sa ii stearga amintirile dureroase si urate. Sincerele mele felicitari pentru sufletelul pe cat de mic pe atat de puternic. Bravo David!

    noiembrie 10, 2011 la 11:10 pm

  14. Corina

    Imi doresc cu tot sufletul ca David sa se faca bine si sa nu mai simta durerea aceea care se vede asa tare pe chipul lui in momentul tratamentelor. Si eu am o fetita si cred ca pentru voi e inimaginabil de dureros sa il vedeti asa. Sper ca Dumnezeu sa va dea putere, si ca David sa se faca bine iar timpul sa ii stearga amintirile dureroase si urate. Sincerele mele felicitari pentru sufletelul pe cat de mic pe atat de puternic. Bravo David!

    P.S. Imi cer scuze… pentru numele afisat, trebuia sa apara doar Corina. Scuze!

    noiembrie 10, 2011 la 11:11 pm

  15. Eu

    Nu cunosc terapia pe care ati urmat-o in Ucraina. Nu stiu daca cunoasteti terapia lui Glen Doman, un american care a pus la punct o terapie inca in anii 50-60 pe care ulterior a perfectionat-o si functioneaza f f bine pt David. Centrul terapeutic al lui Glen Doman este in state, dar au si un centru de formatie in Italia la Pisa. Glen Doman a scris o carte prezentand terapia lui, nu stiu daca e tradusa in romana, cartea se intituleaza (traduc) „Ce poti face pentru copilul tau cu leziune cerebrala”, daca cititi in engleza, va sfatuiesc sa o cititi, deja cartea in sine va ajuta sa incepeti singuri acasa o terapie care ar schimba lucrurile in numai cateva luni. La Pisa va avea loc un stagiu pentru parintii interesati sa lucreze cu copii lor, stagiul dureaza o saptamana, si dupa o saptamana aveti bazele pt a incepe o terapie acasa.

    noiembrie 11, 2011 la 12:42 am

    • Va multumesc frumos pentru sugestie dar stiti cumva de unde as putea procura aceasta carte? n-am gasit nimic pe internet.

      noiembrie 13, 2011 la 12:39 pm

  16. andreea

    Buna!Am doar 10 ani,dar ma impresionat povestea voastra!Ati fost niste parinti nemaipomeniti,iar David a fost un prunc,iar el a luptat fara sa protesteze.Cred ca Bunul Dumnezeu va ajutat si l-a tinut in viata pe prunc,althel nu am cuvinte pentru o recuperare nemaipomenita!David, te pup si sper sa nergi cat mai repede!

    noiembrie 11, 2011 la 4:19 am

    • beatrice

      buna! bineinteles ca si mie mi au dat lacriile ca mai tuturor celor cei au aflat povestea.ce sa spui intr o asemenea situatie….am si eu un baietel…are 1 an si 5 luni..si e lumina ochilor nostri…un copil dorit si iubit…asa cum sigur este si david.ganditi va ca e un hop peste care trebuie sa treceti, un obstacol ce o sa va uneasca si mai mult…..si o sa va faca sa constientizati cat de mare e dragostea dintre voi cat si cea pentru iubitul vostru.asa cum vad eu…faceti tot ce este omeneste posibil…si un pic mai mult…ati fost alesi sa i fiti parinti…sa l ajutati sa devina sanatos.si va fi sanatos, e singurul gand care tebuie sa va ghideze in actiunile voastre viitoare. ma rog si eu pt david si voua va tin pumnii stransi…sunteti niste parinti exemplari……mult mult noroc!bea, adi si stefan

      noiembrie 11, 2011 la 2:25 pm

    • irimescugabriel

      Multumim draga Andreea pentru mesaj. Imi pare rau ca a trebuit sa citesti aceasta poveste trista, tu ar trebui sa te bucuri de acesti ani frumosi ai copilariei fara nici o umbra de tristete. David te imbratiseaza 🙂

      noiembrie 13, 2011 la 8:10 pm

  17. bariu camelia

    David iti dorim multa sanatate,iar D-zeu sa-ti calauzeasca pasii in viata si sa te apere de toate nenorocirile,te pupam si ne bucuram din suflet ca esti mai bine.Multa stima parintilor si tuturor celor care au fost alaturi de voi!

    noiembrie 11, 2011 la 10:12 pm

    • irimescugabriel

      Multumim frumos pentru toate aceste urari. Va pupam si noi cu drag!Sanatate!

      noiembrie 13, 2011 la 8:11 pm

  18. Doamne,cata suferinta poate indura un puisor de om,ce o fi in sufletelul lui micut…..fara sa vreau ma pun in locul parintilor si ma doare sufletul cand ma gandesc cata durere poate fi in inimile lor! am citit cu siroaie de lacrimi pe obraji…..ii doresc din suflet LA MULTI ANI! cu intarziere….si ma rog la DUMNEZEU pentru sanatatea lui David asa cum ma rog pentru fetita mea! Voi, parintii,fiti tari,nu va da-ti batuti niciodata! aveti un ingeras dulce ce vrea sa traiasca si sa va bucure in viata. Daca Dumnezeu ma asculta am sa-L rog sa va dea putere sa schimba-ti ceea ce puteti schimba si multa putere sa indurati ceea ce nu puteti schimba! Madalina

    noiembrie 12, 2011 la 10:45 pm

    • irimescugabriel

      De multe ori m-am intrebat ce-o fi in sufletelul lui mai ales in momentele cand ma roaga din priviri sa-l salvez din mainile doctorilor iar eu ma uit la el neputincioasa.De multe ori il prefera pe tata si ma gandesc ca e suparat pe mine, alteori parca nu mai are incredere nici in el. Abia astept sa creasca mai mare si poate cu voia lui Dumnezeu va intelege ca-i vrem doar binele.Multumim pt ca va rugati pentru noi.Va dorim numai bine!

      noiembrie 13, 2011 la 8:33 pm

  19. dana

    Cum este micutul vostru? urmeaza o alta serie de tratamente sau ce se va intampla de acum inainte, caci nu am reusit sa imi dau seama. In afara de progresele descrise mai sus, se poate si mai bine? Voua, parintilor, va doresc multa putere iar ingerasului sanatate !

    noiembrie 16, 2011 la 10:16 pm

    • irimescugabriel

      Duminica plecam din nou in Ucraina si ne asteptam si de data aceasta la un progres cu care , bineinteles, va voi tine la curent.Daca voi putea voi trimite vesti chiar de acolo.Noi vom face tot ce ne sta in putinta si lucram cu el in fiecare zi iar recuperarea poate fi de aproape 100%, ar putea fi un copil cat de cat normal .Multumim frumos pentru mesaj si urari.Sanatate va dorim si noi din tot sufletul!

      noiembrie 17, 2011 la 7:54 am

  20. cristina

    Si noi am avut un copil prematur nascut la 30 de saptamani. Si el a avut o intarziere neuro – motorie cand era micut, dar cu terapie si cu multa dragoste parinteasca incet incet a reusit sa ajunga din urma copilasii de varsta lui.
    E foarte greu sa-i faci bine copilului cand el nu simte ca bine i se face, dar la urma urmei, cred ca in intreaga viata de parinte avem de luptat cu asta.
    In pozele cu David vad un copil care stie sa-si iubeasca parintii si care este iubit de ei si incet incet, sufletelul lui va prelua controlulul asupra acestui trup atat de incercat atat de devreme.
    David are un rost pe lumea asta si nu exista alta cale decat sa si-l duca la bun sfarsit, Dumnezeu va avea grija. La anul pe vremea asta deja veti pune vazele de prin casa pe rafturi mai sus sa nu le tranteasca nazdravanul.

    noiembrie 17, 2011 la 8:12 pm

    • irimescugabriel

      Primesc mesaje din ce in ce mai incurajatoare si sincer va spun nu m-am putut abtine nu zambesc.Parca mi-am si imaginat cum ar fi sa pun vazele mai sus sa nu le sparga David care in momentul de fata nu-mi este teama nici sa-l las singur pe marginea patului fiind sigura ca nu va face nici o miscare.Ma bucur ca aveti acum un copilas sanatos si nu mai sunt probleme.Conteaza foarte mult gradul de incapacitate al copilului, mi-ar fi placut sa fi fost si David mai putin afectat dar de asemenea stiu ca ar fi putut fi mai grav si atunci sunt multumita de situatie asa cum este .Ma bucur ca mi-ati scris.Sanatate multa!

      noiembrie 17, 2011 la 9:00 pm

  21. buna eu sunt florina si acum am gasit stirea despre puiutul tau ami pare foarte rau stiu prin ce treceti si fetita me are 7 luni si are o pareza de plex brahial si mise pare foarte mult si greu este foarte greu dar esista Dumnezeu si el o sa va ajute sa se faca iubitul vostru bine cum ma rog pt copilul meu sa se faca bine asa o sa ma rog de acum si pt david sa dea DUMNEZEU sa fie sanatos multa putere an continuare

    noiembrie 18, 2011 la 3:35 pm

  22. BIRAESCU LIANA

    buna,am doar 14 ani dar ma impresionat foarte tare cazul lui david.am sa ma rog pentru el ,sa-i dea d-zeu multa sanatate si sa va ocroteasca si pe el si pe dmv.

    decembrie 13, 2011 la 8:36 pm

    • irimescugabriel

      Multumim frumos ,Liana. Dumnezeu sa te ocroteasca si pe tine si sa-ti dea sanatate! Te pupam cu drag.

      decembrie 13, 2011 la 9:31 pm

  23. Catalina

    Buna.:) am inceput sa plang cand am citit povestea asta atat de trista care ma dus cu gandul la fratiorul meu pentru care as face orice. As vrea sa contribuii si eu … chiar daca modest cu toate ca imi doresc mult de tot sa ajut copiii cu probleme:( Va rog sa imi dati si mie un numar de cont sau ceva ca nu am gasit . Multaa sanatate!

    decembrie 14, 2011 la 7:31 pm

  24. Paula Nicolaescu

    Am primit interfonul digital pentru care Sofia, fetita noastra de 6 luni, ii multumeste mult lui David! Povestea sufletelului vostru este cutremuratoare, am plans in hohote cand am citit si cand am vazut pozele… Imi este greu sa imi imaginez cum un parinte poate indura atata suferinta. Sunt convinsa ca doar credinta in Dumnezeu si iubirea nemarginita pentru puiul tau te poate face mai puternic decat suferinta copilului.
    Ma bucur enorm ca ati facut progrese si imi doresc la fel de mult ca David sa se poata bucura de o copilarie asa cum o merita si asa cum paintii lui o viseaza pentru el!!!!
    Voi reveni cu speranta la randurile pe care mami le va scrie aici! Dumnezeu sa il ajute pe micutul David cel curajos si sa rasplateasca iubirea si lupta continua a parintilor lui minunati!!

    Paula

    decembrie 16, 2011 la 9:39 pm

  25. claudiu irimescu

    ne pare bine pentru david si pentru progresele care le-a facut si speram sa se faca bine cu multa dragoste claudiu si va uram sarbatori fericite si un an nou plin de sperante si bucurii pentru david si voua si multa putere de la Dumnezeu
    va salutam si va pupam

    decembrie 18, 2011 la 7:49 pm

  26. roxana

    daca va intereseaza cartea lui glen doman as putea sa ma informez si sa vo trimit daca nu cumva ati reusit sa o procurati.va doresc multa sanatate voua si in primul rand acestui ingeras .sa dea Dumnezeu sa se faca sanatos si mosul sai aduca sub brad un sac plin de sanatate ,putere de a trece peste toate cu bine si numai bucurii alaturi de cei dragi.multi pupici la david .sarbatori fericite un an nou plin de impliniri si bucurii.astept vesti despre david si sami spuneti ceva de cartea aceea caci as avea posibilitatea datorita faptului ca traiesc in afara tarii .

    decembrie 21, 2011 la 11:05 pm

    • irimescugabriel

      Daaaaa, sigur ca ma intereseaza. Ar fi minunat daca ati putea sa ne-o trimiteti, sunt foarte incantata, mi-as dori tare mult sa o citesc. Va doresc si eu multa sanatate si sarbatori fericite si tot ce va doriti in noul an.  Multumim mult!Te imbratisam cu drag!

      decembrie 22, 2011 la 1:18 pm

  27. zi de zi te tinem la curent cu evenimente petrecute in jud dambovita,stirea care te intereseaza,fii la curent cu evenimentele petrecute in judetul tau.. http://diversedambovita.blogspot.com http://dambovitamea.blogspot.com n

    Sustinem acest proiect,

    ianuarie 15, 2012 la 8:25 pm

  28. Camelia

    As putea spune ca am aflat destul de tarziu de David, uite de la putin s-a ajuns deja la mai bine, mana lui Dumnezeu va lucra in continuare, sa aveti incredere. Doua lucruri m-au socat : in acelasi an 2010, dar pe 31 iulie, la 8 luni am nascut un baietel caruia am vrut neaparat sa-i pun exact acelasi nume, l-am schimbat doar pe al doilea in Mihai (deci e David Mihai), am avut aceiasi problema cu plamani nedezvoltati suficient, insa problemele noastre sunt minuscule pe langa ale micutului vostru. Sa va ajute Bunul Dumnezeu … sincer ma simt vinovata, si ar trebui sa ne simtim cu totii fiindca nu stim sa multumim Domnului pentru sanatate. Alaturi de David-Mihai il voi pomeni si pe David-Gabriel in rugaciunile mele cu convingerea ca Bunul Dumnezeu o sa-l ajute.
    Multa binecuvantare si ajutor de la Dumnezeu!

    ianuarie 25, 2012 la 2:30 pm

    • irimescugabriel

      Mi s-a parut interesanta aceasta coincicidenta mai ales ca la noi a fost tocmai invers: doream sa-i punem numele David Mihai (Mihai fiind tatal sotului meu) si ne-am razgandit si i-am pus Gabriel dupa numele sotului.Va multumim din suflet ca va rugati si pentru David al nostru. Ne rugam si noi pentru toti Davidutii:)Sanatate multa va doresc din toata inima!

      ianuarie 25, 2012 la 5:19 pm

  29. Cami

    Nu pot sa va spun ca ..:(( doresc sa va ajute Dumnezeu!
    De 2 zile de cand am aflat de David si povestea lui nu ma mai opresc din plans. NU merita acest puiut asemenea chin, ne rugam pt voi si sper din tot sufletul meu de mama sa va vedeti fiul sanatos!
    Va doresc numai bine, sanatate si lui David un pupic din partea noastra!
    Sa va ajute DUMNEZEU!!!

    ianuarie 25, 2012 la 9:31 pm

    • irimescugabriel

      Va multumim si pentru comentariul lasat si pentru e-mailul pe care ni l-ati trimis si nu in ultimul pentru sprijinul dvs.V-am trimis un raspuns si pe adresa dvs. de e-mail.Sanatate !

      ianuarie 26, 2012 la 8:22 pm

  30. Bianca

    Buna:) Am doar 13 ani si acum am gasit aceasta stire pe internet… In timp ce citeam si ma uitam la pozele cu David, lacrimile imi curgeau siroaie pe obraji… Nu ma pot abtine cand citesc o astfel de poveste, atat de trista cu un copilas atat de scump si de frumos care nu a facut nici cea mai mica greseala si este atat de tare chinuit:( Bunul Dumnezeu va trimis acest ingeras pt ca a stiut ca voi il puteti ajuta… M.am bucurat citind ca au aparut progrese si sper din adancul sufletului meu sa fie din ce in ce mai bine… Am sa ma rog pt tine,micutule David si pentru parintii tai care fac tot ce le sta in putinta sa te vada sanatos. Mult respect pt voi, sunteti parintii perfecti pt David si sa nu va lasati niciodata, iar eu cred ca in fiecare zi in care David zambeste va da curaj. Multa sanatate si pupici din partea mea! Astept vesti noi si bineinteles, foarte bune. Bianca:)

    ianuarie 26, 2012 la 2:34 pm

    • irimescugabriel

      Mie mi-au dat lacrimile cand am citit mesajul tau, e neasteptat de emotionant mai ales ca vine de la cineva care are doar 13 ani.Iti multumim din inima  ca ne-ai scris si Dumnezeu sa aiba grija de sufletul tau atat de frumos.Sanatate multa iti dorim si sa nu mai plangi pentru ca noi suntem fericiti ca Dumnezeu ni l-a lasat in viata pe David si mai mult de atat, ne ajuta sa-l facem bine.Vei vedea peste cativa ani ca David va fi un copil normal, pentru ca noi nu vom renunta nici o clipa la aceasta lupta si avem mare incredere. Te pupam cu drag Bianca. 

      ianuarie 26, 2012 la 3:28 pm

  31. mioara

    Imi pare rau k nu am vazut aceasta poveste atunci knd trebuia,atunci knd ati avut nevoie,parinti k voi doresc la toti copii,dumnezeu a avut si o sa aibe grija de David in continuare.Ii doresc sa aiba parte de toata sanatatea din lume si sa nu mai aiba parte de nici o durere de acum incolo.si eu am un baietel de seama cu el(e nascut pe 22 august) si ii multumesc lui dumnezeu k este sanatos.Va doresc multa sanatate si multa putere k sa luptati pentru ingerasul vostru.Povestea voastra m-a imprsionat foarte tare,am plans knd am citit,da nu ai cum sa nu plangi la o astfel de poveste,la astfel de poze,am sa ma rog pt ingerasul vostru k sa fie sanatos cat mai repede cu putinta.Doamne ajuta.

    ianuarie 26, 2012 la 10:59 pm

    • irimescugabriel

      Multumim frumos pentru mesajul dvs. Ma  bucur ca aveti un baietel sanatos si sa dea Dumnezeu sa fie asa in continuare si sa nu cunoasteti nici un fel de suparari.Doamne ajuta!

      ianuarie 27, 2012 la 4:38 pm

  32. mihaela

    buna,acum am vazut si eu povestea lui david…imi pare foarte rau de baieteul vostru,dar stiu prin ce ati trecut.si eu am un baietel nascut la 27 saptamanii 1100g pe 10.03.2010.si el a fost operat de hernie si retinopatie…din pacate el nu vede si nu se poate face nimic pt ca a fost descoperit tarziu,a mai avut si hemoragie cerebrala..a fost operat si pt asta…si noi am facut progrese f mari…..cu multa munca,rabdare si incredere in dumnezeu.pe baietelul meu il cheama david valentin si va dorim multa sanatate si forta sa mergeti mai departe.va pupam si suntem alaturi de voi.

    ianuarie 28, 2012 la 1:58 pm

    • irimescugabriel

      Saracutul de el, pui mic , este ingrozitor ce i s-a intamplat …Dumnezeu sa va dea putere si sa va fie mereu alaturi. Ne vom ruga si noi pentru David Valentin si daca vedeti raspunsul nostru , as vrea sa va intreb daca pentru retinopatie nu se mai poate face vreo operatie in strainatate.Medicina evolueaza repede si se intampla multe miracole in lumea asta si sper ca va fi un miracol si pentru el.Speranta nu moare niciodata in sufletul unei mame.Multumim ca ati avut puterea sa ne scrieti si sa ne povestiti despre puiut.Dumnezeu sa-i ajute pe toti! O imbratisare calda pentru David!

      ianuarie 28, 2012 la 3:27 pm

  33. Dragana

    in ce cont putem sa trimitem bani ? va rog sa`mi raspundeti .

    ianuarie 28, 2012 la 4:27 pm

    • irimescugabriel

      Va punem la dispozitie 2 conturi , unul in lei si altul in euro in functie de cum doriti sa donati dar mai intai de toate va multumim din suflet! Cont lei : RO86BPOS07207878987RON01 Cont euro: RO21BPOS07207878987EUR01 Cod banca : 308075018 SWIFT : BPOSROBU adresa bancii : bancpost Agentia Primaverii

      ________________________________

      ianuarie 28, 2012 la 6:24 pm

  34. carmen

    Draga mamica lui David, vreau sa-ti spun ca povestea lui David ma emotionat foarte tare si cred ca nu sunt singura dar…vreu sa-ti spun ca poate nu a fost coincidenta sa vad aceasta poveste.Eu am 35 de ani si nu am ramas niciodata insarcinata,,,dar ma incred in Bunul Dumnezeu ca o sa ma binecuvanteze,,,si ne-am propus ca atunci cand voi ramane insarcinata pe fiul meu sa il cheme David-Gabriel. Iti spun ca esti binecuvantata cu David si sa nu incetezi niciodata sa ii ceri Domnului sa puna mana peste David atunci cand are dureri ,sau trebuie sa faca vre-un tratament mai dureros. Imi pare rau ca nu te pot ajuta decat cu rugaciunile care o sa le spun Domnului pentru David.Dumnezeu sa se atinga de David si sa ia de la el orice urma de boala. Amin ! Te pup David..Domnul sa te binecuvanteze cu sanatate .

    ianuarie 28, 2012 la 6:32 pm

    • irimescugabriel

      Nici eu nu puteam ramane insarcinata , iar pe baietelul meu cel mare mi l-a dat Dumnezeu printr-un alt mod si dupa foarte multi ani , cand nici macar nu ma gandeam la aceasta posibilitate, a aparut si David Gabriel al meu 🙂 Deci si David al vostru s-ar putea sa apara cand va veti astepta mai putin. Multumim ca ne-ati scris.

      ________________________________

      ianuarie 28, 2012 la 6:49 pm

      • carmen

        :))…..Doamne ajuta !!!

        ianuarie 28, 2012 la 9:16 pm

  35. Alina

    Buna Seara!Sa stiti ca si pe mine povestea lui David ma impresionat foarte mult si daca ma credeti in timp ce citeam mi.au dat si lacrimile:(…Mi.ai placea foarte mult sa ne spui si cum se simte acum micul Puiut David.Dumnezeu sa va ajute!

    ianuarie 28, 2012 la 8:22 pm

    • irimescugabriel

      In afara de orele de kinetoterapie pe care le face zilnic si care nu-i plac deloc si plange foarte tare, sa stiti ca David este un copil vesel si ne zambeste de cate ori are ocazia fara sa se plictiseasca . De fapt el intampina pe toata lumea cu un zambet doar kinetoterapeutei ii zambeste doar dupa ce termina terapia si niciodata inainte 🙂 Este putin racit acum dar in rest este bine.Nu mai are durerile pe care le avea acum 4 luni in urma si asta ne face mai fericiti.Alte progrese in afara de cele pe care le-am amintit pe blog, nu a mai facut. Cam atat….Sanatate multa!

      ________________________________

      ianuarie 28, 2012 la 8:59 pm

  36. Alina

    Va multumesc foarte mult pt ca m.ati informat Chiar vroiam sa stiu aceste lucruri.Va urez multa sanatate si fericire alaturi de micutul David si restul familiei.

    ianuarie 28, 2012 la 9:12 pm

  37. Flori

    Nu inteleg de ce un copil atat de mic trebuie sa indure o suferinta asa mare….este …fara cuvinte. Sa va dea Dumnezeu sanatate si putere sa invingeti. Stiu si sunt sigura ca la cat de mult il iubiti nu veti inceta sa luptati niciodata. Ma voi ruga la Dumnezeu pentru David! Nu va pierdeti speranta!

    ianuarie 28, 2012 la 10:39 pm

  38. Roxana

    Aveti un copil extraordinar de puternic…nu e deloc placut sa treci prin ce trece el(atatea sedinte,ore intregi de plans,atata suferinta).O sa ma rog Domnului ca David sa se faca bine cat de curand si sa se bucure de nevinovata copilarie la fel ca ceilalti copilasi !
    Multa sanatate puiule mic si nu inceta sa lupti ! Esti un baietel tare frumos parintii tai trebuie sa fie fericiti ca te au pupici

    ianuarie 28, 2012 la 11:14 pm

    • irimescugabriel

      Suntem foarte fericiti sa-l avem langa noi . E un dar minunat de la Dumnezeu si speram ca Domnul sa ne ocroteasca copilasii in continuare pentru ca ei sunt tot ce avem pe lume.Multumim pentru mesaj.Sanatate!

      ________________________________

      ianuarie 28, 2012 la 11:52 pm

  39. De o ora, de cand am citit povestea lui David, nu imi mai revin, sunt coplesita, poate pentru ca are o fatzuca atat de dragalasa, poate pentru ca suferinta lui este nimicitoare chiar si pentru cei mai insensibili, poate, poate…motivele pot fi multe, insa cel mai important lucru este faptul ca David TRAIESTE! Dumnezeu a fost, este si va fi mereu alaturi de el! Noi putem face fapte bune, insa, doar El poate face minuni! Nu incetati sa va rugati la El si sa aveti incredere in faptul ca David va fi ca voi si intr-o buna zi, va va ingriji el pe voi. Trebuie sa credeti cu adevarat asta si sa va ganditi ca este doar o chestiune de timp…m-am emotionat atat de tare, incat m-am intrebat si eu „de ce?”, insa nu exista un raspuns concret la aceasta intrebare si nici nu este sanatos sa ne gandim la asta, ci mai bine ar fi sa ne gandim ca noi toti suferim in aceasta viata la un moment dat din diverse motive, iar David isi traieste suferinta acum, urmand ca restul vietii sa ii fie incununat de bucurii, sanatate, fericire si realizari pe toate planurile! Imi doresc foarte mult sa se intample cat mai curand acest lucru si mai imi doresc sa realizati ca voi sunteti ingerii lui pazitori in aceste momente si, indiferent cat de greu va va fi, trebuie sa mergeti inainte, oricat de mult v-ar implora sa il „salvati” din mainile medicilor….mai tarziu va fi recunoscator ca nu ati procedat astfel-nu v-ati ascultat inima, ci mintea-este greu-stiu-pentru ca si eu sunt mama, dar gandul ca de mine depinde fericirea copilasului meu, ma face sa mut munti!! ceea ce ati facut si voi pana acum si ceea ce veti continua sa faceti pentru minunea voastra..
    In italiana este o vorba „dragostea vindeca si cancerul” si nu pot sa nu ma gandesc la faptul ca progresele imense pe care le va face David vor fi cele rezultate in urma exercitiilor facute impreuna cu voi-familia lui-asadar, cartea aceea despre care ti-a spus cineva mai sus, va va ajuta enorm! Abia astept sa aflu vesti despre el…sper ca, in curand, ne vei spune ca merge de-a busilea prin casa dupa masinute si alte jucarii..
    P.S. Te rog sa imi raspunzi si pe mail despre David sa vad ce pot face pentru a ajuta la acea suma…ti-am mai lasat un mesaj pe prima pagina cred, unde mi s-a cerut si adresa de e-mail…claudia_consultante@yahoo.com

    Toata sanatatea din lume!!! Va rog sa il imbratisati pe David din partea mea.

    ianuarie 29, 2012 la 12:23 am

  40. negrea roxana

    eu pu si simplu am plans si plang in continuare eu am pierdut un baietel un ingeras pe nume gabriel este o durere fr mare…sper ca dumnezeu sa aiba grija de el sa se faca bine…si stiu ca asa va fi. ii doresc multa sanatate puiului vostru david

    ianuarie 30, 2012 la 9:21 pm

    • irimescugabriel

      Imi pare tare rau si sa stiti ca n-o spun fara sa-mi dau seama prin ce-ati trecut . Am simtit toata aceasta durere cand medicii mi-au spus ca nu mai sunt sanse si ne pregateam de ce-i mai rau Cuvintele sunt de prisos in fata unei asa dureri si nu exista consolare de aceea nici nu are rost sa mai spun ceva….:((((

      ianuarie 30, 2012 la 10:08 pm

  41. laura

    cuvintele ar fi mult prea sarace pt a descrie ceea ce simt eu acum….o straina pt voi,o straina pt David…Felicitari pt progresele obtinute,felicitari pt dragostea voastra cu care il ingrijiti in fiecare secunda…e intradevar un ingeras…,un ingeras puternic cu un zambet minunat…Multa,multa sanatate si sa-auzim numai vesti bune.Rugati-va la Dumnezeu si nu va va dezamagi.David merita TOT!Bravo puisor pt dorinta ta de a fi printre noi.

    ianuarie 31, 2012 la 10:08 am

    • irimescugabriel

      Ne-ati scris foarte frumos si va multumim.Sanatate multa va dorim si noi!

      ianuarie 31, 2012 la 12:41 pm

  42. ilies ioana

    acuma am vazut si eu …nu ma pot opri din plans…imi pare tare rau…o sa ma rog pt David sa ii dea D_zeu multa multa sanatate…numai bine

    ianuarie 31, 2012 la 1:04 pm

    • irimescugabriel

      Multumim mult. Sanatate si nu mai plangeti! :((

      ianuarie 31, 2012 la 7:38 pm

  43. mihaela

    buna…din pacate acum nu se poate face nimik…noi tinem legatura cu doctorii din america si inca se lucreaza la institutul de cercetare pt aceasata boala.cand va aparea ceva vom fi informati.din pacate david este in ultimul stadiu la ambii ochi.noi suntem in italia,aici a fost operat si tratat pana acum,avem un oftalmolog foarte bun si datorita lui david este acum bine.ne rugam mult pt micutul vostru,sper din toata inima sa faca si el progresele pe care la facut david al nostru…cu multa munca si dragoste se poate…va pupam

    ianuarie 31, 2012 la 3:42 pm

    • irimescugabriel

      Sper sa ne dati vesti bune intr-o buna zi, noi asteptam si-l pupam pe micutul David si ne vom ruga si pentru el ca si pentru al nostru.Dumnezeu sa va ajute!

      ianuarie 31, 2012 la 8:37 pm

  44. Lascu-Narisa

    Buna ma numesc narcisa si am 12 ani , m a impresionat foarte mult povestea unui copil , cu chip de ingeras .Multa putere familiei si sper sa poata fi ca toti cei lalti bebelusi .Daca a trecut si peste asta Dumnezeu il va ajuta pana la capat .Multa muLta sanatate !!!DAVID NU FI TRIST CA O SA SCAPI SI DE ASTA SA AI ACEL ZAMBET DULCE MEREU !

    ianuarie 31, 2012 la 5:18 pm

    • irimescugabriel

      Multumim Narcisa. Dumnezeu sa vegheze si asupra ta si sa-ti dea sanatate!

      ianuarie 31, 2012 la 8:43 pm

  45. didw

    doamne mi se rupe inima de ingerasul de el voi trimite un mas cu blogul acesta in toata lista pentru ca poate cineva il va ajuta si sunt sigura ca se va face bine!eu am gura aurita si imi doresc mult de tot ca David sa se foaca bine si sa se bucure de copilaria pe care o are in fata!

    ianuarie 31, 2012 la 8:07 pm

    • irimescugabriel

      :)…multumim tare mult.Doamne ajuta!

      februarie 1, 2012 la 12:40 am

  46. Roxana

    e strigator la cer ca in acest secol cu medicina avansata la nivele superioare ,sa existe astfel de necazuri………!!!!!!!!!!!!!!
    Dumnezeu e mare si ma rog pentru ca acest sufletel sa atinga culmile unei vieti normale si de succes…
    Ca de la parinte la parinte,sa nu va pierdeti speranta sa epuizati toate posibilitatile pana cand David va fi ca toti copii……………..SUNT SIGURA CA VETI REUSI, PENTRU CA ASA TREBUIE….

    Va doresc multa putere si multa ,multa sanatate puiutului……

    ianuarie 31, 2012 la 10:17 pm

    • irimescugabriel

      Vom reusi! Multumim ca ne-ati scris.Multa sanatate va urez asa cum urez la toata lumea pentru ca am invatat ca nimic nu-i mai important decat sa fii sanatos.Multumim!

      ________________________________

      februarie 1, 2012 la 2:21 am

  47. A. M. Cluj

    Buna, foarte impresionanta povestea bietului baietel…acum sunteti in Ucraina la tratamen? vre unul dintre parinti a ramas in tara?pt contact…
    astept cu nerabdare raspunsul dumneavoastra(aici pe blog sau cu un e-mail) pentru a va sprijinii eu impreuna cu grupul nostru de prieteni, unde am dat de veste despre baietelul dumneavoastra, care au ramas la fel de impresionati

    ianuarie 31, 2012 la 11:21 pm

    • Cami Nastasiuc

      Imi permit sa va scriu pana cand reuseste Nadia sa intre. David este bolnavior momentan, asa ca mamica este putin ocupata. Sigur va va raspunde in timp util. Ei sunt in tara, iar adresa o gasiti la Contact: nadia_labuntz@yahoo.com.

      Va multumesc si eu ca il ajutati pe David!

      PS: Nadia, sa nu te superi ca am intervenit. O noapte linistita sa aveti .

      ianuarie 31, 2012 la 11:31 pm

      • irimescugabriel

        Multumesc pentru ajutor Cami.In momentul acesta este 4: 30 dimineata si inca n-am terminat de raspuns mesajelor si nu pot lasa pe maine pentru ca ma va tine din nou ocupata David si nu pot lasa oamenii sa astepte raspunsul meu. De aceea iti multumesc si te rog sa mai intervii 🙂

        ________________________________

        februarie 1, 2012 la 2:38 am

    • irimescugabriel

      Suntem toti acasa.Din Ucraina ne-am intors in decembrie si urmatoarea sesiune o avem pe 26 martie. Multumim frumos dvs. si tuturor prietenilor dvs.

      ________________________________

      februarie 1, 2012 la 2:35 am

  48. Nadia, cum se simte David astazi? I-a scazut febra? asteptam vesti bune si pupici micutului luptator!!!

    februarie 1, 2012 la 9:31 am

    • irimescugabriel

      Chiar in clipa asta cand iti raspund sa stii ca David nu mai are febra si speram sa dormim in noaptea asta , in schimb tuseste in continuare destul de mult si e tare obosit pentru ca n-a dormit nici azi-noapte si nici astazi. Uite e 20:30 si nu doarme nici acum…sa speram ca maine va fi mai bine. Pe la 19:00 am reusit sa-l pacalesc si a luat antibioticul cu lingurita si mai mult de atat, chiar i-a si placut si daca i l-as fi dat cu seringa sigur tipa pana voma tot. Sunt tare mandra de el 🙂

      februarie 1, 2012 la 6:28 pm

  49. Alina

    Speram ca de acum incolo se va face bine!

    februarie 1, 2012 la 9:34 am

  50. Va admir pentru determinarea, curajul, dragostea, speranta de care dati dovada si nu pot sa va spun decat ca daca credeti cu adevarat in puterea Divina, Ea va fi mereu langa voi pentru a va inspira si a va sadi miracole la tot pasul. Dumnezeu sa va ajute iar David sa aiba parte de linistea, pacea si armonia pe care le merita cu prisosinta.

    februarie 1, 2012 la 9:37 am

    • irimescugabriel

      Suntem convinsi de asta pentru ca am simtit mereu prezenta Lui in viata noastra mai mult ca oricand .Multumim mult . Doamne ajuta!

      februarie 1, 2012 la 6:35 pm

  51. Nico

    Ma rog la Dumnezeu sa va dea sanatate si putere! Si sa il vedeti cat mai curand mergand!

    februarie 1, 2012 la 10:42 am

  52. Andreea

    Hello, ma numesc Andreea si sunt din Australia. Am auzit de poveste lui David prin Facebook si as dori sa va pot ajuta cu o donatie. De cita suma mai aveti nevoie pentru a termina tratamentul? Va rog sa imi scrieti pe email la Andreea.cota@yahoo.com cind aveti timp. Dumnezeu sa va binecuvinteze cu multa sanatate.

    februarie 1, 2012 la 11:14 am

    • Dumnezeu sa te binecuvanteze Andreea pt ca il ajuti pe micutul David!

      februarie 1, 2012 la 11:21 am

  53. Andreea esti ingerul lui pazitor!!!

    februarie 1, 2012 la 11:27 am

  54. maria

    Sincer am ramas fara cuvinte afland povestea lui david….ii urez tot binele di lume credeti-ma ca stiu prin ce treceti si noi am avut probleme asemanatoare in familie…nimeni nu ne mai dadea sperante…..dar Dumnezeu ne-a dat…. acum se pare ca am trecut peste acest cosmar totul merge normal multumim lui Dumnezeu si il rugam sa-l ajute si pe david….va pup

    februarie 1, 2012 la 1:54 pm

    • irimescugabriel

      Sa dea Dumnezeu sanatate la toti copilasii si sa-i ocroteasca cum numai El stie sa o faca.Ma bucur sa aud ca totul s-a terminat cu bine.Multumim!

      februarie 1, 2012 la 7:19 pm

  55. iulia

    doamnee,ma sfasie durerea voastra,cu atat mai mult cu cat,am si eu un david de 1 an si 2 saptamani,diagnosticat cu retard psihomotor,si pareza la manuta stg,probabil ca si piciorusul,fiindca parezele merg de obicei pe toata partea…
    facem si noi kinetotarapie,si alte tratamente,dar este greu,cu atat mai greu cu cat,traim intr-o lume asa cum o stim cu totii….e greu,cu 2 copii,in chirie,cu salarii de mizerie!
    as vrea sa va dau de la mine,putere,atat cat mai am si eu…..
    e trist sa vezi un ingeras sa se chinuie asa…sa nu stii ce viitor va avea,cat sau daca va fi normal…daca va merge,daca …daca….cati de daca trebuie sa intampine o mama?cat poate fugi sufletul ei prin intrebari,prin atata durere???caci drama cea mare e in sufletul mamei,o stiu pe pielea mea…sunt inrobita intre intrebari fara raspuns,intre o durere crancena,si teama de „ce va fi”
    voua,mami si lui david ,va urez sa aveti multa putere,sa luptati in continuare….sa va faceti bine,ca orice inger are dreptul la inca o sansa,la o a doua viata!!
    astept si eu vesti,cu sufletul la gura!!
    din suflet ,va urez cele mai bune lucruri sa vi se intample!!!
    de la mami lui david ptr. mami lui david:)

    februarie 1, 2012 la 1:55 pm

    • irimescugabriel

      🙂 Multumim mami lui David si ma rog sa fie sanatos baietelul dvs. si sa se recupereze puiutul.Stiu cat este de greu si cat trebuie sa munceasca si sa indure mai ales acum cand e mic si nu-si da seama de ce se intampla cu el.Speram ca si dvs. ne veti da de veste sa stim si noi cum se recupereaza David.Ma voi ruga si pentru el . va pup!

      februarie 1, 2012 la 7:28 pm

  56. claudia

    un ingeras kre s-a nascut cu aripile ranite.dar intodeauna tot raul e spre bine 🙂 Dumnezeu stie intodeauna ce face…..poate ca david este un exemplu de minune a lui Dumnezeu!!!fiti optimisti ;)!!!!acum cum se mai simte puiutul?calduroase imbratisari :*

    februarie 1, 2012 la 8:00 pm

    • irimescugabriel

      😦 Ce trista exprimare! Chiar ca asa este 😦 Acum e racit si se chinuie putin dar o sa trecem si peste asta. Multumim tare mult pentru aceste cuvinte. Sanatate multa!

      februarie 1, 2012 la 9:13 pm

  57. roxana

    datimi si mie vesti bune despre David ce face cum se simte care va sunt planuri pe viitor,ce urmeaza ce progrese a mai facut as vrea sa stiu tot de parca ar fi al meu,nu va suparati dar chiar ii vreau binele din tot sufletul la acest copil si sper ca intro zi ne vom intalni.multi pupici la scumpetea aia mica si sai dea dumnezeu toata sanatatea de care are nevoie sa se faca mare si voinic

    februarie 2, 2012 la 2:42 am

    • irimescugabriel

      Acum David e bolnavior dar in curand va fi bine si voi posta o mica inregistrare video  in care puteti observa progresele pe care le-a facut desi, probabil multi vor spune ca nu  e cine stie ce dar pentru noi inseamna enorm de mult. Planuri de viitor avem mai multe dar ar fi mai bine sa le spun atunci cand vor fi in curs de realizare si sa nu anticipez nimic. Va spun doar anul acesta va fi incarcat si la sfarsitul anului , la craciunul urmator sa va daruim progrese spectaculoase si sa aducem bucurie tuturor celor care au varsat lacrimi pentru David si sa le inlocuim doar cu zambete, cel putin asta speram.Va pregatim numai vesti bune anul acesta.Multumim!Sanatate!

      februarie 2, 2012 la 4:37 pm

  58. Imi permit sa raspund in numele Nadiei 🙂
    Ea este cam ocupata acum cu David care este bolnavior, febra, dar se va face bine.
    In martie vor merge la a 3- a sesiune de terapie in Ucraina.
    mai multe va va spune mami de David!
    Multumim ca sunteti alaturi de el!!!

    februarie 2, 2012 la 2:01 pm

  59. Dan

    Din pacate eu nu pot dona, nefiind inca major, regret. Dar ma rog pentru micut sa se faca bine, acest caz m-a impresionat pana la lacrimi. Sanatate !

    februarie 2, 2012 la 4:47 pm

    • irimescugabriel

      Multumim frumos ca te rogi pentru David, este un mare ajutor pentru ca , cu cat ne rugam mai multi si staruim in rugaciune Dumnezeu ne va auzi si-l va face bine pe David. Iti multumimtare mult! Sanatate multa iti doresc!

      februarie 2, 2012 la 6:38 pm

  60. Ramona

    Un copil este o binecuvantare a celui de sus si tot ce isi poate dori sunt parinti ca voi: puternici, iubitori si luptatori. Din pacate in acest moment nu pot decat sa ma rog pentru el si sa stiu ca totul va fi bine. Mai ales avandu-va pe voi langa el.
    Si va trimit o imbratisare calda…

    februarie 2, 2012 la 6:04 pm

    • irimescugabriel

      Multumim mult si va imbratisam si noi .

      februarie 2, 2012 la 6:48 pm

  61. neacsualina

    sunteti niste parinti extraordinari ……nu uitati ca dumnezeu ne ajuta mereu ! MA bucur f mult sa stiu ca este mai bine micutul DAVID ..: am si eu un baietel si numai cand il vad racit inebunesc de durere si de spaima ,va apreciez pt tarie !dz sa va ajute in continuare

    februarie 2, 2012 la 7:43 pm

    • irimescugabriel

      Multumim frumos pentru ca ne apreciati , acest lucru ne intareste convingerea ca am facut exact ce trebuia sa facem si spun asta pentru ca sunt persoane, care, in sens negativ ne-au spus ca cersim mila de la oameni dar asta nu ne-a oprit, pentru ca in fata unei astfel de situatii nu ramane loc de mandrie si oricand as ingenunchia umila in fata oricui , numai copilul meu sa fie bine. Multumim din suflet!Sanatate multa baietelului dvs.!

      februarie 3, 2012 la 11:51 am

  62. adina

    am un baietel david ioan nascut la 1300g si are tetrapateza. cand am citit cazul tau am plans. se aseamana cu al n ostru f.mult.acum are 7 luni iar in mai mergem in ucrainaam putea vb pe mes s? doamne ajuta

    februarie 3, 2012 la 12:36 pm

  63. iulia

    da,mami lui david ioan,e culmea,baietelul meu David Ionut,sufera si el de pareza manuta stg,si retard psihomotor…..multi daviduti in durere…..
    de spus,cuvintele se spun usor…dar cand te vezi in situatii asa dificile…
    multa sanatate va doresc,tuturor!!

    februarie 3, 2012 la 1:48 pm

  64. tudor iuliana madalina

    imi pare nespus de rau pentru micutul vostru sper doar sa nu mai sufere.. va doresc mult noroc si forta un pupic lui david!

    februarie 3, 2012 la 7:56 pm

    • irimescugabriel

      Te pupam si noi si multumim mult!

      februarie 3, 2012 la 9:28 pm

  65. Boboc Camelia

    Cuvintele sunt fara rost in o asa situatie!Mami si tati ai lui David sa va dea domnul sanatate sa puteti lupta alaturi de eroul vostru !David,tu cu siguranta ai venit pe lume cu un scop anume,dar acest scop inca nu il cunoastem! Cu siguranta cand vei fii mare si sanatos vei face mult bine pentru oamenii din jurul tau!Cand am aflat prima data de cazul vostru am fost socata doua zile fiindca si eu am un baietel cu o luna mai mic ca David si m-am pus in locul parintilor si am plans mult,Apoi cum fiecare este cu viata lui si traim intr-o lume a miscarii am uitat sau mai bine zis am pus intr-un coltisor mai dosit povestea voastra cu toate ca pe Facebook continuam sa distribui un link al vostru,pana cand intr-o seara am vazut ca, CAMI, a distribuit linkul vostru la cineva din prietenii mei si am deschis blogul si am plans jumatate de ora dupa care am luat legatura cu Cami si am intrebat de voi!Nu vreau sa fac mari iluzii nimanui si mai ales voua care aveti nevoie de fapte nu de vorbe!Am trimis cazul vostru in Germania la o televiziune care stiu ca ajuta copii, se numeste RTL.de,si sper din tot sufletul sa primesc un raspuns,apoi am mai trimis cazul unei fundatii in Franta si in mai multe locurii!Atata sper ca cineva de acolo de sus sa vada ca David are nevoie de ajutor!Sa dea domnul sa auzim numai de bine si progresele lui David sa fie tot mai mari!

    februarie 5, 2012 la 12:58 am

    • irimescugabriel

      Multumim nespus de mult Camelia pentru tot ce faci pentru David si ma rog Domnului sa vada tot efortul tau si inima ta buna. Mi-a spus Cami despre tine si m-a tinut la curent cu tot ce ai facut tu pana acum. Am invatat sa nu ne facem iluzii desarte si totodata am invatat ce inseamna rabdarea, de aceea sa stii ca nu vom fi dezamagiti de nici un raspuns negativ dar indiferent de raspuns ma rog ca fapta ta buna sa fie rasplatita de Dumnezeu si sa-ti ocroteasca baietelul , sa-l fereasca de tot raul.Multa sanatate va dorim cu toata fiinta noastra. Va pupam!

      februarie 5, 2012 la 1:24 pm

  66. Cami. noi toti iti multumim pt ceea ce faci pt David! Sa dea Dumnezeu sa se auda povestea lui David, sa fie oameni care pot sa-l ajute si Dumnezeu sa te ocroteasca si pe tine, sustinatoarea lui david!!!
    Multumiri!

    Pupici

    februarie 5, 2012 la 1:01 am

  67. Ana

    David, pui mic si curajos, sa-ti dea D-zeu putere sa te faci bine! Ne rugam pentru tine! Am si eu doi baietei, pe cel mare il cheama tot David iar pe cel mic il cheama si Gabriel. O sa ajutam si noi cum putem.

    februarie 5, 2012 la 4:03 pm

    • irimescugabriel

      Ce dragut! Multumim si sanatate multa si lui David si lui Gabriel!

      februarie 5, 2012 la 4:35 pm

  68. alina

    Este trecut de miezul noptii,plang in hohote si nu ma pot opri.Sunt absolut ingrozita si socata de chinurile prin care trece acest ingeras. Sa va dea Dumnezeu putere sa mergeti mai departe si sa va vedeti puisorul sanatos…Abia astept sa vina dimineata sa le arat blogul si prietenilor cunostintelor, sunt sigura ca nu vor ramane indiferenti la fel cum nu raman nici eu…sunt si eu mamica…si imi pot imagina prin ce chinuri groaznice treceti si imi pare nespus de rau…Imbratisari pline de iubire pentru micutul David.

    februarie 6, 2012 la 12:49 am

    • irimescugabriel

      Va multumim mult pentru tot ce faceti pentru David.Dumnezeu sa va rasplateasca si sa stearga toate lacrimile .David va fi bine, asta imi spune inima . Va imbratisam si noi! Sanatate!

      februarie 6, 2012 la 10:08 am

  69. iulia

    DACA NOI PLANGEM SI NE ZBUCIUMAM DE CE AM VAZUT SI AUZIT DESPRE ACEST MIC INGERAS CARE SUFERA….SA NE GANDIM CE A FOST SI CE ESTE IN SUFLETUL MAMEI INGERASULUI….RANI ADANCI,CARE SE VOR VINDECA CAND VA FI SI DAVID VINDECAT….

    februarie 6, 2012 la 7:02 am

    • irimescugabriel

      Este mare durerea dar incerc sa mi-o reprim de dragul lui pentru ca stiu ca are nevoie de parinti puternici care sa actioneze si nu care sa se lamenteze si sa planga. Am plans mult cand eram neputincioasa in fata suferintei lui desi multa lume imi spunea sa ma linistesc ca-i transmit starea mea dar nu ma puteam abtine. Durerea ma sfasia bucatele si daca nu as fi plans as fi murit, trebuia sa ma exteriorizez ca sa  nu innebunesc dar acum avem un tel spre care privim si care ne tine ocupati in permanenta.Acum cat suntem acasa si il vad linistit si zambaret nu pot decat sa ma bucur chiar daca e in starea in care e, este plin de viata si ma bucur in fiecare zi ca traieste. Doar unele dintre mesajele voastre ma fac sa plang pentru ca imi rascolesc durerea din suflet si-mi trezesc acele  amintiri groaznice dar daca voi plangeti pentru copilasul meu,eu nu pot sa fac altceva decat sa plang alaturi de voi.Deci va rog sa nu mai plangeti pentru ca nici noi , nici David nu ne dorim asta , vrem doar sa ne facem sanatosi si voi sa ne ajutati sa reusim si sa va impartasim bucuriile noastre pentru a va aduce zambete de izbanda.Ranile din sufletul meu probabil ca nu se vor vindeca niciodata pentru ca mi l-au brazdat prea adanc si e imposibil sa uit asa o durere.

      februarie 6, 2012 la 8:18 pm

  70. LORI

    Va dorim multa sanatate !Este greu de exprimat in cuvinte ce se intampla in sufletele noastre in asemenea cazuri dureroase dar important e sa stim ca nu suntem singuri si ca exista umanitate inca!Noi ne vom ruga si pentru voi ca si cum am fi frati iar David ,copilul nostru!Si ai dreptate draga mamica , sa nu plangem ,sa incercam sa cautam solutii! NU VOM INCETA SA LUPTAM PENTRU TINE DAVID ,chiar daca inca nu ne cunosti! DUMNEZEU SA NE AJUTE PE TOTI! LORI, CRISTI SI EDUARD( care a implinit vineri 2 ani)

    februarie 8, 2012 la 12:07 am

    • irimescugabriel

      La multi ani micutule Eduard! Sa fii sanatos piticule si fericit si parintii tai impreuna cu tine.Multumim frumos ca sunteti alaturi de David si pentru toate gandurile voastre bune. Imbratisari si pupici de la noi.

      februarie 8, 2012 la 2:54 pm

      • Ana Crista Dragomir

        este un caz cutremuratr pt un ingeras ca David,nu am cuvinte si eu am un baietel nu stiu ce m-as face fara el……………va doresc ca dumnezeu sa dea putere in mainile doctorilor sa il faca cat de curand bine.am sa ajut si eu cu ce pot.

        februarie 8, 2012 la 10:12 pm

      • Lori

        Poti sa mi spui care ar fi urmatorul pas de facut pentru David?Si cum se simte?Mai are febra?M-am gandit mult la el de cand v-am descoperit!

        februarie 9, 2012 la 2:30 am

        • irimescugabriel

          Urmatorul pas e sesiunea din martie. David se simte mult mai bine, febra n-a mai facut deloc , nu mai vomita doar mai tuseste din cand in cand si inca mai expectoreaza.Multumim frumos pentru ca va ganditi la el. Va pupam!

          februarie 9, 2012 la 4:57 pm

  71. LORI

    ma bucura mult lucrul asta !nu trebuie sa mi multumesti pentr ugandurile bune pentru ca este normal si natural si omenesc sa gandim si sa simtim asa pentru semenii nostri care sunt in dificultate! va pupam cu drag!noapte buna!

    februarie 9, 2012 la 9:39 pm

  72. Claudia27

    Si ieu am douä fete mizi, si ieu am pläns cänd am zitit si ce am väzut dar stiu si cred cä bunul Dumnezeu la timpul potrivit va lucra si va vindecä si pe David. Copii sunt o binecuväntare dela Dumnezeu si nu prea im vine sä cred cä la läsat Domnul sä vinä pe lumea aceasta casä suferä, doar sä pote cä are Domnul o lucrare mare cu El (David) in lumea asta casä sä trezeascä lumea care nu crede in Domnul!!! Mä rog Domnului sä vä intäreascä pe voi ca Pärinti si sä vä creascä Credinta in Domnul ieste foarte important sä vä incredeti indeplin in Domnul si sä nu vä clätinati in lucrarea lui! Domnul sä vä dea multä Sänätate,Bucurii si Fericiri cu drag Claudia!!!!

    februarie 9, 2012 la 11:23 pm

  73. Claudia27

    Mergeti prin credintä cu Domnul inainte!!! Claudia

    februarie 9, 2012 la 11:27 pm

  74. Pingback: Ajutati-l pe David! « Apeluri umanitare

  75. bianca

    ma rog pt David de cand am vazut prima poza cu el.intrebati de pastorul Caba si luati legatura cu dansul.Dumnezeu a lucrat miraculos prin acest om si f multi oameni au fost vindecati de Domnul prin acest pastor.Domnul sa se atinga de David si sa il insanatoseasca!

    februarie 14, 2012 la 2:08 pm

    • irimescugabriel

      Multumim mult! Sanatate!

      februarie 14, 2012 la 11:38 pm

  76. Corina Cirjila

    Esti o mama minunata ! Te admir pentru determinare si iubirea ta imensa , sa iti dea Dumnezeu alinare pentru suferinta asta mare . Intru mai mereu sa vad daca a mai facut David progrese si ma bucur enorm cand vad ca are realizari noi .
    Cand am citit prima oara povestea voastra am zis……”Doamne , ce o fi in sufletul femeii asteia …..?” Nici nu imi gasesc ideile , sa pot scrie ceva ………..Imi doresc din tot sufletul ca mana de la mana sa aveti tot sprijinul material de care aveti nevoie , astfel incat partea financiara sa nu fie un impediment .

    februarie 14, 2012 la 6:20 pm

    • irimescugabriel

      Multumesc Corina, intr-adevar imi iubesc copii mai mult ca orice pe lumea asta, sunt daruri de la Dumnezeu si El va avea grija sa fie si David bine.Progresele sunt mici si de obicei apar dupa ce facem acele terapii , de aceea ma astept sa va dau vesti bune tocmai in aprilie dar din acea luna sper sa va dau cat mai multe vesti in continuare.Acum e iarna asta cumplita si nu putem sa-l ducem nicaieri si trebuie sa asteptam cu rabdare.Te pup Corina si iti doresc multa sanatate!

      februarie 14, 2012 la 11:43 pm

  77. Madalina

    Sa va dea Dumnezeu forta sa treceti peste toate aceste cosmaruri si intr-o buna zi sa Puteti sa va tineti copilul sanatos in brate fara nicio problema!Ma impresionat forta de care dati dovada!Am si eu un nepotel David il iubesc din toata inima,eu la o simpa raceala imi fac griji!!Multa sanatate si sper ca intr-o buna zi sa ne dai o veste minunata in privinta Lui David!David e puternic si se lupta pentru vindecarea lui,Dovedind asta prin toate durerile terapiei pe care le indura!

    februarie 19, 2012 la 9:01 am

    • irimescugabriel

      Nu ne pierdem speranta si visam la acea zi cu multa incredere in Dumnezeu , in noi si in David.Multa sanatate nepotelului tau David si va pupam cu drag.

      februarie 21, 2012 la 1:14 am

  78. memisloredana

    multa multa sanatate micutului ingeras sa ajute dumnezeu…………….

    februarie 20, 2012 la 7:08 pm

  79. munteanu marlena

    insanatosire grabnica

    februarie 26, 2012 la 2:29 pm

  80. Doroteea

    Sunt foarte impresionata de cazul lui David si ma bucur foarte mult pentru voi, parintii lui care ati ales sa luptati si sa faceti pana si imposibilul pentru el!
    Am credinta ca David se va face bine si va putea sa va multumeasca si sa va intoarca tot binele facut!
    In ce ma priveste, ma rog pentru David ca Dumnezeu sa ii dea sanatate si putere sa lupte si pe mai departe. Si in ce va priveste pe voi, puneti-va increderea in Dumnezeu, El poate face mai mult decat sperati voi!
    Fiti binecuvantati! si multa sanatate pentru David!!!

    februarie 28, 2012 la 12:57 pm

    • irimescugabriel

      Multumim frumos! Va dorim si noi multa sanatate!

      februarie 29, 2012 la 8:20 pm

  81. marius

    multa sanatate micutului

    februarie 28, 2012 la 5:17 pm

  82. Catalina

    multa sanatate, pitic mic
    de cateva zile am aflat despre acest caz, sunt complet ravasita, am si eu un baietel cu 3 luni mai mic ca David . Il rog pe Dumnezeu sa va dea putere pentru ca sigur la final totul va fi bine si David va alerga si se va juca ca un copil normal, acum ma straduiesc pe cat posibil sa strang cat mai multe comentarii ca sa poata primi acei 4000 de la banca, trebuie sa reusim!
    Am vazut atatea diagnostice… acum cate dine ele mai are? sau mai are decat tetrapareza?
    seara cand imi inchin baietelul de culcare spun in gand si pentru David o rugaciune ca Dumnezeu este mare si sigur il va ajuta.
    multa sanatate si putere, il pupam mult pe David

    februarie 29, 2012 la 8:19 am

    • irimescugabriel

      Multumim .David a mai ramas cu bronhodisplazie pulmonara,strabism, un usor suflu sistolic cu care poate trai fara probleme iar la 2 ani trebuie sa-l mai operam de fimoza.

      La 3 ani va trebui sa mai faca cateva operatii pentru tetrapareza si nu sunt operatii care sa ma ingrijoreze pentru ca toate sunt foarte usoare dar imi este teama de atatea anestezii generale pe care trebuie sa le mai faca.Nu-mi plac deloc aceste anestezii.

      februarie 29, 2012 la 8:27 pm

  83. beatrice

    Domnul sa va ajute sa treceti si peste aceasta incercare sa va dea putere…..va doresc multa multa sanatate si am sa ma rog pt el:*:*

    martie 1, 2012 la 4:38 pm

  84. maria

    multa sanatate si vindecare rapida

    martie 23, 2012 la 2:42 pm

  85. Si eu mai am si 2 fratiori mai miki ca mine eu sunt cel mai mare copil mai am unul de nuami 7 ani si unul numai de un anisor si 3 saprtamani si ma aratat mamaei mele pe David si situatia lui si mama sa pus in situatia voastra si nu cred ca sar simti astfel de cum va simtit voi eu am doar 12 ani si stiu cum este sa stii ca ai un copil care nu poate merge deci cu ce vreiti noi va ajutam si cu ce putem David este un ingeras care trebuie sa aiba tot binele din lume si sa traiasa si el ca un copilas care sa aiba o copilarie frumoas si sa poata mearga si sa pape si singurel eu va pup si sa urez suce si va mai psun cu ce sa pi\utem ajuta noi va ajutam..

    martie 27, 2012 la 8:31 pm

    • Cristina Toma

      Buna Raluca Ralucutsa!Puteti face pentru David donatii sub forma de bani sau diverse lucruri(haine in stare buna,lucruri facute handmade,etc)care vor fi puse spre vanzare,iar banii vor fi depusi in contul lui David!!Adresa parintilor lui o gasesti mai sus la rubrica”contact”,iar nr de cont al bancii la care poti dona bani,la rubrica”doneaza”!!Va multumim din suflet si va dorim multa sanatate!!Daca mai ai nevoie de alte detalii ma poti contacta oricand pe facebook sau lasand aici un mesaj!!

      aprilie 2, 2012 la 1:13 pm

  86. Geanina Tabara

    Draga David,

    Iti dorim multa, multa sanatate, iar parintilor tai multa putere in continuare.
    Tine-ne la curent cu evolutia ta.

    Am facut si noi o mica donatie prin transfer bancar, speram sa va fie de folos.

    Cu mare drag,

    Geanina, Sorin si Eva (2 luni si jumatate)

    martie 31, 2012 la 6:57 pm

    • Cristina Toma

      Buna Geanina!Va multumim din inima pentru donatie..orice suma este de mare folos!!David momentan este impreuna cu parintii lui la o sesiune de recuperare in Ucraina,pentru el a inceput iar chinul dar cu folos deoarece la 3 zile dupa ce a inceput sesiunea a reusit sa se intoarca de pe o parte pe alta singur,ceea ce inainte nu reusea.Asteptam cu nerabdare si alte vesti de la ei si speram din suflet ca ingerasul sa faca, cat mai multe progrese!Va dorim multa sanatate dumneavoastra si familiei d-voastra si multe imbratisari micutei Eva!!!

      aprilie 2, 2012 la 1:04 pm

      • Geanina Tabara

        Ne bucuram mult ca sunt vesti bune despre pitic 🙂

        aprilie 5, 2012 la 12:00 pm

  87. roxana

    ma bucur sa vad ca sunt vesti bune despre ingerasul asta mic.as vrea sa va intreb cum va descurcati cu cartea daca reusiti sa intelegeti ceva ,daca puteti sa puneti niste poze cu el sal vedem si noi ,cred ca toti sar bucura nespus de mult sal vada pe david,daca puteti si aveti timp binenteles.as sa te si sun draga nadia,daca cumva teai intors in tara

    aprilie 19, 2012 la 11:36 pm

    • irimescugabriel

      Draga Roxana , am primit cartea de la tine si chiar am luat-o cu noi in Ucraina . Merge foarte greu cu cititul in italiana dar cu un dictionar  ne descurcam . Voi posta noi foto cu David dar din pacate nu am foarte multe si stau foarte prost cu timpul . In fiecare zi imi spun  ca trebuie sa-mi fac timp pentru asta dar mereu intervine cate ceva si nu mai reusesc. Iti multumim frumos si te pupam!

      aprilie 20, 2012 la 10:48 pm

      • nicoleta

        Sa va dea Dumnezeu putere sa duceti ce ati inceput pana la capat…Pentru David am sa ma rog cu toata puterea sa se faca bine, si eu am o fetita de 8 luni…e lumina ochilor mei si imi imaginez durerea pe care o purtati in suflet de fiecare data cand ingerasul vostru plange…

        mai 2, 2012 la 7:40 pm

  88. Loredana

    Ce sa zic nu mai am cuvinte…stau de ore in sir si am citit toate commentariile,multe cuvinte frumoase din partea tuturor si eu la randu meu am fost foarte impresionata de cazul lui David…nu am copii am 24de ani imi doresc pe viitor,dar iubesc fff mult copii…imi doresc sa aud cat mai multe vesti bune.Primul lucru pe care il fac cand intru p facebook este sa vd daca mai apare vreo poza sau vreo noutate despre David,am sa incerc sa va ajut si eu cu ce pot…am sa cumpar lucrusoare de la David. Va doresc muulta sanatate si nu uitati ca D-zeu e singurul care il poate scoate pe micutz din aceasta situatie, ma voi ruga ptr el…Va pup si astept vesti dupa a treia sesiune de recuperare:

    mai 8, 2012 la 11:09 am

  89. drog_4you@yahoo.com

    Si eu ii doresc cea mai multa sanatate micutului David si ma plans cand am vazut acel fimulet despre el.Cu siguranta Dumnezeu nu va uita niciodata de el si o sa il faca bine.Eu ma rog in fiecare seara pentru el si asa o sa fac tot timpul.Dumnezeu sa va ocroteasca si sa aline suferintele lui David.

    mai 9, 2012 la 10:27 am

  90. Alex

    Cuvintele nu pot spune cat de mult imi doresc sa se faca bine :(.

    mai 17, 2012 la 1:12 pm

  91. ramona

    Si eu imi doresc acelasi lucru pentru micutul David…Dumnezeu sa il ajute,sa ii dea multa sanatate.Te pup de o mie de ori Davidut.

    mai 17, 2012 la 1:25 pm

  92. elena

    nici nu stiu cu ce sa incep…..e dureros pentru noi care vedem poze cu el…pentru voi cred ca e deja prea mult…stau si ma intreb dc uneori e drept ceea ce se intampla?un inger de copil chinuit cu toate terapiile….cu ce a gresit acest ingeras sa fie asa de chinuit?nici cuvinte nu am….tot respetul meu pentru voi,parintii lui….cate puteti sa indurati…nu va pierdeti speranta in Dumnezeu si in copilul minunat,in David,care el desi sufera mult va zambeste sa vedeti ca el e un curajos,un campion,e un miracol….cu capul sus si cu Dumnezeu inainte o sa reusiti!

    mai 17, 2012 la 2:54 pm

    • irimescugabriel

      Ne straduim din rasputeri sa aducem un echilibru in viata lui David incercand sa compensam nefericirea lui cu alte multe bucurii posibile care-i mentin acel zambet minunat si care-l fac sa uite intr-o oarecare masura de aceste terapii pe care eu le consider oribile dar din pacate atat de necesare.Va multumim frumos pentru comentariu si va dorim multa sanatate! 

      mai 18, 2012 la 6:14 am

  93. roxana

    Nadia nu iti pot spune decat sa fi tare ca si pana aici si sa ne mai spui din cand an cand ce mai face david,cum se mai simte,sa nu iti pierzi speranta pt ca ea moare ultima.te pup si aveti grije de voi ca si pana acum

    mai 19, 2012 la 7:56 am

    • irimescugabriel

      Multumim mult Roxana! Sanatate multa!

      mai 20, 2012 la 9:28 am

  94. Oana Florentina

    Buna, vreau sa va doresc multa sanatate si multa incerdere in Dumnezeu pt ca numai El stie cel mai bine de ce face toate astea. As vrea sa va recomand ceva, sa cititi o carte „Minunile Vremurilor Din Urma” este tradusa din limba rusa de Florentina Cristea, Galati 2005, cred ca va va fi de folos in aceste momente, de incercare, sunt minuni facute de Cuviosul Serafim de Sarov, eu cred cu tarie ca daca o sa va rugati lui, negresit va vor fi ascultate rugaciunile, si mai ales pt acest prunc fara pic de vina. Cititi si viata Sfantului, pt ca minunile Domnului nu vor inceta niciodata iar faptul ca pruncul vostru traieste e o minune. Dumneveu sa va dea speranta si putere sa treceti peste toate.

    mai 19, 2012 la 7:54 pm

    • irimescugabriel

      Multumim Oana pentru cartea recomandata, o vom cauta cu siguranta.Te pupam! 

      mai 20, 2012 la 10:03 am

  95. cosmina

    dumnezeu sa te ajute si sa te aiba in grija lui multa sanatate te pup micutule vreau sa aud vesti bune

    mai 19, 2012 la 11:05 pm

  96. alupei elisa

    david….cel mai bine e sa nu-ti pierzi increderea in Dumnezeu si sa te gandesti ca minunile lui Dumnezeu vor avea efect si asupra taNu-ti piere cumpatul si-ai sa vezi ca o sa fii un copil normal si un copil iubit de toti. sanatate si fericire

    mai 20, 2012 la 10:06 am

  97. andreea petreaca

    doamne nu va pot exprima in cuvinte durerea pe care o simt de cand am auzit de povestea voastra nu-l inteleg pe D-zeu ,(si sunt credincioasa)de ce atatia copilasi fara vina trebuie sa suporte atat suferinta pe cand altii fac atat rau si nu au nimik.Stiu ca cuvintele sunt nimik pe langa fapte si ce am sa spun eu sunt decat vorbe in vant dar as vrea sa stiti ca mi-as da viata numai sa se faca bine el si toti copilasii bolnavi din lumea asta.Am si eu 2 fetite gemene multumesc lui d-zeu sanatoase si tind sa cred ca inteleg cat de mult suferiti si ce greu trebuie sa va fie.Mi-as dori din suflet sa va pot ajuta cu mai mult dar nu am cum totusi as dori sa particip si eu daca se poate spune asa cu o suma foarte micuta.Va doresc din toata inima toata sanatatea din lume lui David si voua binenteles.Sa auzim numai de bine Il pup pe David si pe voi

    mai 27, 2012 la 4:44 pm

  98. oana

    am mutat comentariul facut in alta sectiune aici
    (am cam ramas in urma cu tehnologia…n-am nici macar cont de facebook :))
    oana am citit povestea voastra cutremuratoare astazi si de atunci plang incontinuu…doamne este atat de frumos copilul vostru (seamana cu vladutu’ meu cand era bebe acum aproape 3 ani….cu diferenta ca el nu are problemele lui david, poate doar strabismul )doamne, si plang amintindu mi cum i-am tras o bataitza aseara si m-am infipt in el (desi rar mi se intampla sa-mi ies din fire), iar alti copilashi, cum este david al vostru, lupta incontinuu pentru orice clipa de viata…de abia astept sa ajung diseara acasa, sa-l iau in brate si sa-l rog sa ma ierte.o sa ne rugam amandoi la Doamne Doamne pt copilul vostru si o sa fac si eu o donatie pt a-l ajuta pe david (am trimis mail cu linkul vostru si pe la colegii de serviciu, sper sa mai fie si altii impresionati de puterea micutului si dorinta lui de a trai). daca aveti timp sa-mi raspundeti, as dori sa stiu care sunt practic sansele lui de recuperare, va putea el vreodata sa se joace cu vladutul meu (nu de alta, dar avem si noi rude prin jud botosani si poate cine stie…) in pozele in care nu apare legat de tuburi si echipamente medicale de tot felul pare un copil absolut perfect…

    iunie 6, 2012 la 1:04 pm

  99. andrea

    buna.sincera sa fiu am citit ff putin din tot ce e scris despre acest caz…..deoarece am fetite mici si nu prea am cum sa stau mult la calc……dar cred ca pozele si videourile expuse fac mai mult decat mii de cuvinte….aveti o minune de copil….privitil ca pe o binecuvantare..ca asa si este……iasr dvs dumnezeu va dat o putere fff mare sa mergeti inainte…incredeti-va in dumnezeu si veti vedea minunile din viata dvs…….chiar daca acuma sunteti tristi va veni si ziua cand va veti putea bucura cu adevarat de intrega familie…..ramaneti impreuna si incredetiva in dumnezeu,,,,,,sunteti minunati si micutul Gabriel e o minune vie………..Dumnezeu sa va binecuvinteze

    iunie 7, 2012 la 7:28 pm

  100. Cristi

    Sa va ajute Dumnezeu sa se faca bine micutul David si sa creasca mare si va ingrijeasca la batranete! Doamne ajuta!

    iunie 10, 2012 la 11:42 am

  101. Alexa

    Doamne,saracutul de el , cat e de micut si cat indura :(.Ma bucur ca a mai progresat ♥ ! Sa-l ajute D-zeu si mai departe :o3.

    iunie 10, 2012 la 5:27 pm

  102. Ruxandra

    Doamne ajuta! V-am gasit la cineva pe Facebook. Astazi am avut o zi pe care eu o consideram groaznica… pana cand am intrat pe Facebook si am vazut la cineva postarea cu povestea lui David. Si mi-am dat seama ca grijile mele sunt infinit mai mici si mai ridicole decat durerea traita de micutul David si de familia lui. Desi multi nu cred, rugaciunile ajuta… O sa ma rog pentru micutul David,voi dona si voi incuraja cel putin pe cunoscutii mei sa doneze. Nu stiu cat de mult va insemna pentru micut ajutorul meu sau al prietenilor mei, dar sper din suflet sa adunati suma necesara in timp util pentru ca David sa aiba sansa unei vieti normale. Inca o data Doamne-ajuta!

    iunie 25, 2012 la 7:40 pm

  103. ionela

    Sa va dea Dumnezeu multa putere de acum incolo si speranta,i mi pare nespus de rau de chinurile prin care trece acest ingeras,sper din tot sufletul ca intr o zi se va face bine si va reusi in cele din urma sa fie si el ca toti ceilalti copii,Dumnezeu sa va ajute si sa va binecuvinteze,sunteti niste oameni extraordinari,Doamne ajuta.

    august 19, 2012 la 9:41 pm

    • irimescugabriel

      Multumim frumos! Doamne ajuta!

      ________________________________

      august 20, 2012 la 11:12 am

      • maria

        ii foarte dureros sa-ti vezi copilu ca sufera ,,rugativa toti care ati citit si ati vazut acst videclip ..dumnezeu sa se atinga de el si sa-l vindece. caci el poate face minuni..dumnezeu sa-ti de-a putere DAVID..

        august 21, 2012 la 2:27 pm

  104. matei maria

    nu am cuvinte numai ami curg lacrimile! Am si eu un David are 1 anisor si 2 luni….. O sa ma rog in fiecare seara la Dumnezeu sa va faceti bine !!!!!!! Speranta nu moare O sa va faceti bine !!!!!!!!!!

    august 21, 2012 la 10:06 am

    • irimescugabriel

      Multumim mult.Sanatate multa Davidutului dvs. si numai bucurii sa va aduca!

      ________________________________

      august 21, 2012 la 10:08 am

  105. izzu

    Doamne sa va traiasca micutul de David!!! Este un frumos,un copil luptator,sanatate!!!

    septembrie 26, 2012 la 8:08 pm

  106. Marius Negulici

    Am descoperit pe micutul David intamplator in timp ce ma aflam pe internet. Povestea lui este impresionanta! Mi se pare atat de multa durere in lumea asta….Si din pacate, acesti ingerasi sufera…Stiu prin ce trece el, eu sunt imobilizat intr-un scaun cu rotile. Am suferit ani intregi de terapie! Eu pot sa iti transmit, micutule David, sa nu incetezi niciodata sa lupti! Sa stii ca esti un ingeras mic dar cu o vointa atat de mare care te face sa mergi mai departe spre bine! Ai o familie minunata, iar suportul din partea lor este nepretuit! Desi Dumnezeu a inchis o usa, a deschis o fereastra. Iti doresc multa fericire si sanatate! Cu drag, Marius Negulici din Braila, jud. Braila

    octombrie 1, 2012 la 1:15 pm

    • irimescugabriel

      Va multumim mult pentru aceste cuvinte care ne incurajeaza atat de mult, d-le Negulici. Va dorim si noi toata sanatatea de care aveti nevoie si va imbratisam cu caldura!

      octombrie 25, 2012 la 9:04 am

  107. ANDA NITA

    Doamne ajuta !Ma rog la David sa se faca bine sa fie si el ca un copil normal!Si eu trec printr-o trauma …fetita mea Ioana de la varsta de 1 an si 4 luni nu mai merge nu mai vorbeste ,nu i se mai dau sanse de viata din cauza bolii pe care am descoperit-o anul acesta(I N A D – O BOALA GENETICA ) .Fetita mea luna viitoare va face 3 anisori iar de 1 an si 6 luni ne luptam cu boala ei si ne rugam Bunului Dumnezeu sa o faca bine pe ea si pe toti copilasii din lume !!!Sunt o mama singura DAR cu ajutorul lui Dumnezeu toti copii nostrii se vor face bine !DOAMNE AJUTA !!!
    Cu drag,ANDA NITA Bucuresti

    octombrie 23, 2012 la 9:32 am

    • irimescugabriel

      E cutremurator ,draga Anda ! Trebuie sa fii puternica pentru ea si asa cum primesc si eu incurajari si sfaturi de la oamenii care ne sunt alaturi iti spun si eu ca trebuie sa ai incredere in Dumnezeu pentru ca El e cel care iti da sansa la viata. Cand medicii nu-i mai dadeau sanse de viata lui David, mi-am pus mainile la urechi si am spus ca nu vreau sa mai aud nimic de la ei si ca voi astepta acest raspuns de la Dumnezeu. Si uite-l astazi in viata, Dumnezeu mi-a raspuns si mai departe tot de la El astept raspunsuri. Toata sanatatea din lume i-o doresc si ne vom ruga pentru Ioana! O imbratisam cu multa afectiune!

      octombrie 25, 2012 la 8:37 am

  108. Alexandrina

    Cum se mai simte puisorul cel mic? Multa sanatate atat voua cat si copiilor!

    martie 5, 2013 la 5:57 pm

    • irimescugabriel

      Buna seara, tot ce putem sa va spunem este ca am inceput in forta anul 2013 si dupa lungi demersuri am reusit sa ne inscriem la sfarsitul lunii ianuarie intr-un nou program de recuperare care se numeste NACD .Intregul program sa desfasoara online si consta in evaluarea copilului care se repeta la un interval de timp prin webcam si instruirea teoretica si practica a parintilor pentru a lucra acasa cu el. Tot ce facem , inregistram cu o camera video si le trimitem pentru ca munca noastra sa fie supravegheata si verificata.Desi am inceput de curand,David a facut progrese micute ,cel mai interesant fiind faptul ca incearca sa vorbeasca cu noi. Inca nu spune “mama”sau “tata”,oricum nu prea are nevoie sa le zica pentru ca suntem mereu la dispozitia lui ( ne consolam noi cu asta) dar stie sa ceara mancare pe limba lui, pe care am adoptat-o si noi imediat, cere “guc” ,asta insemnand suc si mai nou, spune “ou” pe care-l si mananca uneori daca e bine dispus . Trist este ca mai incearca sa ne spuna si altceva dar nu reusim sa-l intelegem.In schimb el pare multumit sa ne vada ca ne straduim sa o facem, nu se enerveaza ci chiar il amuza cateodata.Pe partea motorie stam mai prost dar totusi mai bine ca niciodata. Noi oricum nu vom fi multumiti pana nu vedem ceva mai ferm,concret si nu jumatati de masura cum ar fi faptul ca intinde manuta dupa un obiect dar nu-l prinde ori il prinde fara sa intinda manuta sau nu-i mai da drumul. Suntem fericiti,bineinteles pentru orice gest al lui,sa nu ne intelegeti gresit dar e normal sa ne dorim in contiunuu sa-l vedem mai bine de atat si sa atingem fiecare target pe care ni-l propunem . Dupa fiecare reusita,fixam o alta tinta, intram din nou in starea de nemultumire , si tot asa mai departe…Mai avem doar cateva zile si plecam spre Ucraina, pe data de 16 martie,primul drum ce desemneaza startul fiecarui an de munca apoi vom urma itinerariul pe 2013 , Iasi, Bucuresti, Constanta, speram Ungaria,o noua terapie in Ucraina apoi o luam de la capat pana in noiembrie asa cum am procedat si anul trecut.Important sa va spun este faptul ca David este vesel si fericit in acest moment.Va multumim tuturor celor care ne-ati sprijinit si celor care inca o mai faceti desi noi suntem mai putin prezenti decat inainte ,cu ajutorul carora visurile noastre se indeplinesc incet,incet si va rugam sa ne iertati ca timpul nu ne mai permite sa va scriem atat de mult pe cat ne-am dori sa o facem. Timpul de lucru se ridica la 12 ore pe zi,fiind implicati in mai multe terapii,cu exercitii placute sau mai putin placute dar bineinteles ca nu reusim sa lucram atat de mult.Este imposibil, insa depunem tot efortul sa facem cat mai mult posibil.

      martie 5, 2013 la 11:05 pm

  109. Doamne, sa ai forta mamico, ca ai un inger de copil! Sa ii dea Dumnezeu sanatate, iar tie forta suficienta sa il iubesti! Felicitari pentru sufletul si inima de mama! Ai incredere in puiul tau ca si pana acum si nu vei regreta! Dumnezeu e mare!

    martie 10, 2013 la 8:49 pm

  110. sorin

    Acum am gasit pagina asta…Am si eu un pitic de 8luni si ma zdruncinat povestea voastra .Sa continuati ca pana acum si sa va bucuratie de el..

    martie 25, 2013 la 1:06 am

    • irimescugabriel

      Multa sanatate piticului si parintilor! Multumim!

      martie 25, 2013 la 9:58 pm

      • Va dorim sanatate si voua parintilor, ca sa puteti sa luptati in continuare. Dumnezeu nu va va lasa dezamagiti, si sunt sigura ca deja va rasplateste cu bucurii profunde in fiecare zi. David e un copil tare frumos, un suflet pur, e imposibil de inteles de ce trebuie sa sufere, pacat ca nu ii putem sa ii luam durerea si sa o impartim intre noi, cei pacatosi. E un copil special si puternic, si eu va admir pe voi, parintilor pentru initiativele luate pentru a-l ajuta, de multe ori oamenii se resemneaza si accepta situatia asa cum e ea!
        Numai bine!

        martie 27, 2013 la 7:30 pm

        • irimescugabriel

          Sanatate multa va dorim si noi si multumim mult pentru aprecierile dvs.!Orice progres al lui este un motiv de bucurie imensa, asa cum spuneti si dvs.,o bucurie atat de profunda cum rar iti este dat sa cunosti insa din tot sufletul mi-as fi dorit sa cunosc doar bucuriile obisnuite ale oricarui parinte obisnuit si poate ne aude Dumnezeu.Ne rugam necontenit Lui pentru ca de resemnare nici nu poate fi vorba ,niciodata. Multumim ca ne-ati scris!

          martie 28, 2013 la 10:00 pm

  111. Sa va ajute Dumnezeu si sa va dea putere sa va duceti munca pana la capat.
    Doar in astfel de momente realizam cat de importanta e sanatatea celor dragi si cat de insignifiante sunt restul lucrurilor/problemelor.

    Mult succes si Dumnezeu sa fie alaturi de voi pana la capat.

    martie 29, 2013 la 7:53 am

  112. dana

    Hei I just found your story on facebook, one of my frinds shared it .I too have a 16 months old boy and I was very moved by what your son is going through. May God give you strenght and bring you closer to Him. I pray you son makes great progress by God’s mercy and our small contributions.

    martie 30, 2013 la 12:45 am

    • irimescugabriel

      Thank you for being so kind with us and may God richly bless your little boy and your entire family.

      martie 31, 2013 la 12:00 am

  113. CARE MAI ESTE SITUATIA LUI DAVID IN ACEST MOMENT

    martie 31, 2013 la 9:39 pm

  114. Cristian Lazar

    Citesc despre David si-mi curg lacrimile in nestire.
    Avem si noi 2 copilasi de 4 ani si de 5 luni care cu ajutorul lui Dumnezeu sunt sanatosi.

    Drama prin care treceti este impresionanta si tulburatoare. Fie ca Dumnezeu sa va dea putere de lupta si dragostea necesara pentru a merge pana la capat pentru recuperarea completa.

    Sper si ma rog pentru voi si recuperarea ingerasului vostru !

    mai 14, 2013 la 4:48 pm

    • irimescugabriel

      Dumnezeu sa va ocroteasca copilasii si va multumim ca ne-ati scris.Sanatate intregii familii!

      mai 18, 2013 la 8:21 pm

  115. CONSTANTIN

    Buna, vreau sa stiu daca ati auzit de implantul de celule staminale ce se face in Italia, este inca in prag de experimentare dar se pare ca da rezultate bune.Se implanteza aceste celule la copii cu boli degenerative ,colpii care nu se misca si depind de aparate respiratorii.Implantul nu costa nimic dar se obtine un pic mai greu din cauza guvernului italian.Este un singur medic care executa aceast implant ,fiind si cel care a studiat aceaste celule.Medicul se numeste Davide Vannoni – Vedeti acest video cu tot cu comentarii pe youtube -Staminali Vannoni: ” questa è la mia terapia „, scienziati: ” dubbi su stamina „

    mai 31, 2013 la 7:23 pm

  116. aurora

    buna stau si citesc si ma regasesc in 90 la suta din tot ce ti sa intamplat.si eu am un copil nascut de 26 sapt 970 grame cu 90 la suta din problemele care le are si david,vreo 3 operatii,nu merge,nu vb,dar face progrese.a stat in spital 9 luni dupa ce sa nascut si sa luptat cu moartea,noi suntem in italia aici lam nascut si face fizioterapie de la 6 luni,am avut un pic de noroc face progrese dar incet.poti sami dai detalii despre clinica din ucraina…multi pupici voua si capu sus

    noiembrie 10, 2013 la 3:46 pm

    • irimescugabriel

      Buna seara! Va las numarul meu de telefon 0741324466 si astept sa ma sunati cand aveti timp . Pupici micutului luptator!

      noiembrie 10, 2013 la 5:14 pm

  117. Diana

    David scumpule, nu stiu cum se simte corpuletul tau acum si chear daca nu ai inca puterea de a citi acest mesaj iti va spune taticul si mamica ta cat de mult am plans pt tine, pt manutele si piciorasele tale sa fie sanatoase ca sa iti poti imbratisa fratiorul, tatal si cel mai scump, mamica ta! Eu sunt doar o adolescenta, eleva si nu am nici un venit dar iti spun si tie si parintilor tai foarte sincer ca, daca as fi avut un venit, un salar oricat de mic te-as fi ajutat cu tot ce aveam…dar asa pot doar sa te sustin in rugaciune si in vorbe care, desi sunt multe pana acum, poate va imcurajeaza putin! Nu am cuvinte sa spun ce simt pt tine ingerasule, cata durere parere de rau simt dar, stiu ca esti un luptator foarte puternic, ai reusit pana aici si cred din toata inima ca vei rausi si de-acum sa ajungi un adolescent mare si frumos!! Multe multe imbratisari si pupici Daviduc :* :* :*

    ianuarie 11, 2014 la 12:08 am

    • irimescugabriel

      Multumim mult ca ne-ai scris. Sunt sigura ca David va fi apt pentru a citi toate mesajele intr-o buna zi si va fi emotionat cand iti va citi aceste randuri asa cum suntem si noi in acest moment . Sa te rogi lui Dumnezeu pentru David din toata inima este mai mult de cat ne-am putea dori si iti multumim nespus de mult. Domnul sa te ocroteasca si pe tine si sa-ti fie alaturi mereu! Te imbratisam!

      ianuarie 11, 2014 la 12:16 am

  118. Alina

    Sa-i dea Dumnezeu lui David multa sanatate si dvs multa putere ca sa-l puteti sustine in continuare!

    ianuarie 22, 2014 la 7:50 pm

  119. Macovei Ionut

    Eu as dori sa stiu cum este David ?

    ianuarie 31, 2014 la 7:14 pm

  120. sunt mama de baietel care luna asta face 1 anisor,si-l iubesc mult,dar dragostea pe care voi io purtati fiului vostru si cuvintele frumos spuse si emotionante,mau convins ca ori ce ar fi trebui sa lupti pt copilul tau.dumnezeu sa va ajute baietelul si pe voi parinti lui pt a avea grija de el si de al iubi in continoare,nu pot decat sa ma rog pt el…….respect pt parinti si fiti tari in continoare…………

    februarie 5, 2014 la 6:41 pm

    • irimescugabriel

      Va multumim frumos pentru aceste randuri, pentru ca va rugati pentru David si va dorim multa sanatate dvs. si baietelului dvs. Multa iubire! 🙂

      februarie 5, 2014 la 7:00 pm

  121. Buna seara,

    Ce mai face dragul de Daviducu? Datele pentru donatii mai sunt valabile? Ma rog bunului Dumnezeu sa fie bine toata viata caci tare s-a chinuit mititelul.

    Doamne ajuta!

    decembrie 16, 2014 la 6:37 pm

    • irimescugabriel

      Buna! David e bine atat cat se poate spune 🙂 Ne pregatim pentru prima operatie de miofibrotomie care va avea loc in luna mai 2015 si speram sa continuam cu recuperarea in Ucraina din octombrie 2015 daca ne ajuta bunul Dumnezeu. Acum tocmai a trecut peste o raceala, inca se afla pe tratamentul cu antibiotice dar a raspuns foarte bine tratamentului si e vesel din nou. Datele pentru donatii sunt valabile si chiar avem nevoie mare de ajutor sa putem continua recuperarea mai ales acum cand am aflat ce sanse de recuperare are cu ajutorul operatiilor de miofibrotomie pe care le va face la Chisnau.Va multumim foarte mult ! Sarbatori fericite !

      decembrie 17, 2014 la 2:38 pm

  122. Foarte emotionant… As vrea sa va ajut si eu cu ceva… Conturile bancare mai sunt valabile?

    februarie 23, 2015 la 9:36 pm

    • irimescugabriel

      Buna! Da , conturile bancare sunt valabile, va multumim din suflet ca ne-ati scris. Sanatate multa!

      februarie 25, 2015 la 12:33 am

Lasă un comentariu